1 op 1 mentoring

3 maanden traject

Je wil vooruit en gelijk heb je.

Maar soms weet je niet wat je als eerste moet doen of hoe je het moet aanpakken. Er zit meer in dan er op dit moment uit komt, dat idee. 

Je ziet wel kansen - en ja uitdagingen zie je ook -  maar hebt het gevoel dat je het overzicht even niet hebt. Of helemaal niet hebt. Je vraagt je dus af hoe je komt waar je wil zijn met (een bepaald aspect van) je creatieve beroep en je dito onderneming of freelance bestaan.

Help, waar is fijne steun van iemand die echt snapt waar je tegenaan loopt? Waar is die stok achter de deur of liefdevolle schop onder je kont? Waar is dat snufje meer lef? Die begeleiding? Die helderheid? Dat overzicht? 

Dat dus.

We kunnen er samen mee aan de slag.

Jij en ik.
Als we een match blijken te zijn.

En niet met álles tegelijk. Vooral met wat jou het meeste gaat opleveren op persoonlijk en/of financieel vlak. En jij gaat groeien vanuit flow en plezier.

Je bent dus toe aan de volgende stap? Geweldig! 

En welkom. Je bent zo welkom :)

 

Wat je krijgt als we samen aan de slag gaan:

 
✔️ Live start-sessie. We duiken dieper in wat je wil bereiken deze drie maanden en waarom je dat wil. En…wat kan je doen om je gewenste resultaat te halen. We beginnen aan een plan van aanpak. Die maak je thuis verder af.
 
✔️ Tweewekelijks gesprekken. Tijdens het traject van drie maanden werk je aan je doelstellingen en/of vaardigheden door middel van gesprekken (elke 14 dagen) met mij en opdrachten. Je formuleert aan het eind van elk gesprek actiepunten voor jezelf.
 
✔️ Vind je het fijn om tussen elk gesprek mij per email een keer op de hoogte te brengen van je vorderingen, doe dat dan. Zo houd je jezelf nog scherper. Vertel wat lukte, wat niet lukte en wat je nodig hebt om door te gaan.
 
✔️ Eind evaluatie.
We reflecteren samen op jouw vorderingen en proces. 
 

Voel je een JA als het gaat over die volgende stap die jij wil zetten met je creatieve onderneming of freelance praktijk? En een JA bij groeien onder  begeleiding?

Laten we dan in een vrijblijvende power sessie kijken of we een match zijn.

Dat wil ik graag. Jazekers.

Veelgestelde vragen

Het gaat om jou. Het zijn trajecten op maat. Maar als er een menukaart zou zijn, zijn dit gerechten die anderen zeer smakelijk vonden:

Je wil zichtbaarder zijn. Je wil weer vrij werk maken en niet alleen maar in opdracht werken. Je wil je eigen stijl verder ontwikkelen. Je wil weten hoe je je acquisitie beter aanpakt. Je wil de sprankel in je werk terug. Je wil een nieuw pad op met je bestaande onderneming. Je wil van vakgebied veranderen. Je wil meer lef. Je wil een boek schrijven. Je wil meer omzet. Je wil eindelijk eens kiezen. Je wil dat de innerlijke criticus een toontje lager gaat zingen. Je wil meer helderheid wat het beste bij jou past. Je wil een productlijn ontwikkelen. Je wil je eigen workshop of training ontwikkelen.

En dat zijn alleen de voorgerechten. Er zijn drie gebieden waar ik jou verder kan brengen: je creatieve ontwikkeling, je zakelijke ontwikkeling en je persoonlijke ontwikkeling.  

Elke twee weken. De gesprekken zijn 45 minuten. Er zit een lekkere structuur in, zodat we snel to the point komen. Er wordt ook gelachen. En heel af en toe vloeit er bij iemand een traan. Omdat groeien niet zonder slag of stoot gaat. Of van bevrijding en blijdschap. Allemaal oké.  

Welnee. Niemand is voor iedereen ;) Ik werk met mensen die een creatief beroep hebben zoals ontwerpers, illustratoren, vormgevers, fotografen, kunstenaars of architecten. Mensen die toe zijn aan die volgende stap in hun ontwikkeling als maker en/of ondernemer.

Mooi zo! Want dat betekent dat je op het punt staat een stap uit je comfortzone te zetten. Binnen die zone is de groei er wel uit en ruikt het wat muf. Tijd om die ándere zone in te gaan waar het frist en fruitig ruikt. Dat is de zone van ontwikkeling, leren en weer tot volle bloei komen. 

Per maand komen er maximaal twee nieuwe mentoring plekken vrij. Aan het eind van het vrijblijvende gesprek bespreken we wanneer - als we een match zijn - je kunt beginnen.

Klaar voor de eerste stap? Boek dat gesprek dan, zo gepiept.

Yes please.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.