Ben ik geschikt voor een creatief beroep?

Ben je nieuwsgierig? Vind je het oké om hard te werken? Kan je met onbegrip uit je omgeving omgaan? Allemaal factoren die bepalen of je wel of niet geschikt bent voor een creatief beroep. Worstel niet langer met de vraag, hier een flowchart en vind – huppakee – het antwoord. Met knipoog.

 Wil je een creatief beroep maar kwam dat er niet uit? Dat is jammer maar niet getreurd want het is nooit te laat om om iets te veranderen. Hoe je omgaat met onbegrip uit je omgeving, bijvoorbeeld. Of je ambities wat opschroeven. Of roepen dat ik een trut ben die er niets van begrijpt en bewijzen dat ik ongelijk heb…doe het (en dat is een positieve lieve aanmoediging).

Tot slot: bedankt voor het lezen. Vond je het interessant? Dat is reuze fijn. Deel het, dan komen jouw vrienden en vriendinnen er ook eindelijk eens achter of ze geschikt zijn voor een creatief beroep of niet. Vind ik geweldig. Dank.

Liefs en tot rap.

Laten we elkaar niet uit het oog verliezen, creative creature.

Kom ook op onze ere lijst en ontvang inspirerende mails over creativiteit en het hebben van een creatief beroep of bedrijf.

Close

50% Afgerond

Mis onze Friday Fun niet

Sluit je aan op onze erelijst van creatievelingen die elke veertien dagen onze inspirerende en motiverende Friday Fun krijgen. Eindelijk iets leuks in je mailbox.