Op jouw en mijn geweldige groei in 2018!

Man wat een verschil tussen mijn onderneming nu en 15 jaar geleden. In het begin deed ik het – lijkt nu – meer ‘erbij’ en daar was mijn omzet dan ook naar. Wel beleefde ik er veel plezier aan en dat is in de 15 jaar niet veranderd. En hoe meer ik keuzes maakte die dichter bij mezelf lagen, hoe beter het ging met mijn solo-onderneming.

En nu gaat het al jaren behoorlijk geweldig. Daar ben ik ontzettend blij mee. En natuurlijk ging dat niet zonder slag of stoot. En waren er periodes waarin ik stappen wilde zetten, maar niet precies wist welke het beste waren. En dat duurde dan even. Soms duurde het even te lang.

Maar ik ging door net zoals al die andere solo-ondernemers die blijven gaan. Blijven groeien. Lef blijven tonen. Keuzes blijven maken. Angst voelen en het toch doen.

Ik vind ons creatieve solo-ondernemers best wel een geweldige club met z’n allen. Eentje waar ik me bij thuis voel. En eentje waar ik graag voor applaudisseer in de workshops en programma’s die ik ontwikkelde. En die ik graag motiveer. Dat ook.

En dat ga ik weer doen, negentig dagen lang. Want 15 januari start de Creative Biz negentig dagen boost speciaal voor al die solo-ondernemers waarvan ik hoop dat ze gaan groeien, keuzes durven maken, leren, inzichten krijgen, stappen zetten. Er zijn nog een paar laatste plekken. En als jij dat durft (groeien, keuzes maken, stappen zetten, lef tonen) dan ben je zo ontzettend welkom!

Lees de info over de Creative Biz Boost en wie weet ken of ben jij wel degene die de 2018 groep compleet maakt.

PS Maak er een ge-wel-dig 2018 van waarin je dit jaar echt gaat doen wat je al een tijd van plan bent! Zet ‘m op!

Laten we elkaar niet uit het oog verliezen, creative creature.

Kom ook op onze ere lijst en ontvang inspirerende mails over creativiteit en het hebben van een creatief beroep of bedrijf.

Close

50% Afgerond

Mis onze Friday Fun niet

Sluit je aan op onze erelijst van creatievelingen die elke veertien dagen onze inspirerende en motiverende Friday Fun krijgen. Eindelijk iets leuks in je mailbox.