Jij bent...

...geweldig. Dat sowieso. Want je hebt het verlangen rapido vooruit te gaan met je creatieve onderneming of dito baan. Anders was je hier niet.

En dat vooruit gaan, daar is soms wel wat lef voor nodig. Daarom voor jou deze 8 x Ja. Omdat het fijn is een zetje te krijgen zo nu en dan.

8 x Ja

Ja. Weg babyhuidje, kom maar op olifantenhuid.


Ben je zichtbaar en is wat je maakt of doet zichtbaar dan zal je kritiek krijgen. Dat heb je misschien al ervaren en overkomt ons allemaal. Leer daar mee om te gaan. Want wat je maakt of doet is niet voor iedereen en dat is juist helemaal prrrrrima.

 

Ja. Je kunt het.

 

O, je kunt zoveel meer dan je denkt. Het is vaak de kritische stem in je hoofd met een ruim assortiment aan twijfels en beren-op-de-weg die je tegen houdt. Zie waarvan je droomt, voor je. Stippel het uit. Neem het stap voor stap en laat je vooral niet intimideren door te grootse plannen.

 

Ja. Doorgaan ook als applaus op zich laat wachten.

 

Ga door, door, door, door.
Je hebt maar van één iemand toestemming nodig om te worden wat en wie je nu wil zijn en dat ben jij.
Ondanks angst, twijfel en meer van dat fraais geef jij vanaf nu niet meer op.

Ja. Je bent precies waar je op dit moment moet zijn.

 

Je bent voortdurend in ontwikkeling en vooruit aan het kijken. In dat opzicht bereik je als creative creature nooit een écht eindstation (dat is rot). Maar één ding is zeker: over een half jaar ben je verder dan nu. Als je intussen de gedachte van precies zijn waar je nu moet zijn kunt omarmen, geeft dat een hoop rust. Zodat je met plezier kunt doen wat jij te doen hebt.

Ja. Omring jezelf met andere creatievelingen.


Ga naar online communities, cursussen en andere plekken waar je de homo creativo tegen komt. Delen waar je zo vol enthousiasme mee bezig bent en weten dat je niet de enige bent die soms tegen dingen rondom creativiteit of hebben van een creatieve carrière aanloopt, is fijn. Zij snappen je bovendien.

Yes. Show it to me, baby.

 

Laat zien wat je nu maakt of doet.
Dat is wellicht spannend en er zijn twee opties.
Of je vindt het spannend en doet het niet.
Of je vindt het spannend en doet het toch.
Keer op keer zie ik bij klanten (en mijzelve) dat het laatste véél meer brengt dan het eerste.

Ja. Doe waar jij blij van wordt voor mensen die er blij van worden.

 

Er zullen mensen zijn die geweldig vinden wat je doet en er klaar voor zijn en ook mensen zijn die het helemaal niks vinden. Daar tussen zit nog een groot gebied. Namelijk een groep die het weinig interesseert of die het ‘wel aardig’ vindt.
Onthoud: jij maakt of doet wat jij graag wil voor de groep mensen die geweldig vindt wat je doet; bij wie je iets raakt. Die het op waarde schat.
Zet de rest uit je hoofd en uit je studio, atelier of werkkamer.

Ja. Jij kunt dingen die mensen gelukkig maken of plezier brengen (en zij zijn er klaar voor).

 

Jij hebt iets te brengen.
Daar geloof ik heilig in.
En als jij daar nog meer voor open staat, zal je ervaren dat wat je maakt of doet groeit en jij flink groeit.

Zet 'm op! En hulp nodig? Ik ben er voor je!

Sabine helpt energieke, creatieve pro's die klaar zijn om hun leven en bedrijf naar het volgende niveau te brengen, stappen te zetten en plezier te hebben onderweg. Doe je dat liever niet alleen? Boek een vrijblijvend gesprek.

Sluit je aan bij de 1.000+ andere leukerds die willen groeien in hun creatieve bestaan of bedrijf.  

Ontvang elke 14 dagen op vrijdag de Friday Fun. Inspirerende mail voor je creatieve brein én hart. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.