Wie jij?
En wie ik?

Jij

Lijkt dit op jou:
Je bent vrouw.
Je tekent of schildert, knipt, ontwerpt, illustreert...je máákt dus.
Je loopt op het ondernemerspad: je bent zzp-er, hebt een bedrijf of bent freelancer.

Je bent creatief. Eigenlijk altijd al geweest.
Je hebt geregeld een idee en prachtdromen. Je wil vooruit.
Je ervaart een hobbel op het gebied van mindset, overzicht/structuur, omzet, creativiteit of kiezen.
Je onderneming of bedrijf draait best lekker maar je voelt dat er meer in zit.

Ik

Hoe ik begon

Mijn hele leven maak ik al en hunker ik naar ontdekken en creativiteit. Ik verliet de kunstacademie vroegtijdig om te werken op een reclamebureau. Later volgde ik een schrijfopleiding (waar ik na afronding gevraagd werd part time les te geven...en ik zei ja) en begon als solo-ondernemer. In de jaren die volgden verschenen er meer dan tweehonderd artikelen, columns en illustraties van mijn hand in magazines. Ruim twintig boeken kwamen uit in binnen- en buitenland. Ik vloog! Zat royaal in het werk voor onder andere:

Hoe The Creatives Club® begon

Naast volop schrijven en illustreren, ontwikkelde ik eigen creatieve workshops en werd als docent ingehuurd door creatieve opleidingen in binnen- en buitenland. Steeds meer collega creatieven vroegen me naast mijn werk om advies. Ik zag dat er grote behoefte was aan support, motivatie, overzicht, meer durven, dingen helder krijgen. Dat was - en is - enorm bevredigend en dus richtte ik The Creatives Club® op.

Mijn lievelingskudde (die van de creatieve mensch) helpen én zelf maken...wat een bofkont ben ik.

Hoe ik de dingen zie

Ik geloof dat iedere creatieve ondernemer in staat is om een bevredigend en succesvol creatief bestaan te hebben, inclusief eigen onderneming. Jij dus ook. Ja, er staan regelmatig uitdagingen op de loer (het is niet anders). Met de juiste inzichten, ideeën en aanmoediging kan jij die aan. Ik daag je uit om in actie te komen en stappen te zetten. Dat je gaat doen of maken wat alleen jij kunt. Gaat geven wat jij te geven hebt. Ik zou háást zeggen: dat ben je jezelf schuldig.
Oh, kijk...gezegd.

• o.a. gezien/gehoord in •

Hoe mensen door de Club floreren

The Creatives Club®  (met het Your Creative Success programma) is een plek voor mensen met een creatief bestaan en beroep die zich verder willen ontwikkelen, meer in de flow willen komen, richting zoeken of hulp willen bij het maken van keuzes over hun creatieve (werk)bestaan. Een plek voor jou dus.
Waar je nu ook staat.
Waar je ook heen wil.

Iets vragen of aardigs te zeggen? Vooral doen. Mail me.

PS - Wat ik nog zo hier op de bodem van deze pagina wil zeggen is dit. Je talent volledig omarmen en tot volle bloei brengen is als thuiskomen. Het zegt: 'Stap maar naar binnen, dit is jouw plek. Hier hoor je.’ Daar getuige van zijn raakt me keer op keer. 

© Sabine Wisman | The Creatives Club® 
KvK 34330776 | BTW NL002083478B35b

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.