Diepe buiging voor deze prachtige creatives die ik begeleidde in trajecten en programma's. Want misschien hoopten ze bij de start van onze samenwerking dat ik een toverstaf had. Maar neen. Die had ik niet. Wel een uitgekiende methode en steun. Zíj zetten de aangereikte stappen, deden opdrachten, hadden lef en durf tijdens die periode en stopten tijd en energie in hun groei. En toen gebeurde er dit. Lees maar:

Het was een ommezwaai. Weg zwart gat. Ik ben ontroerd en dankbaar. 
“De eerste vier weken waren al een ommezwaai. Ik las dat positieve hier steeds in reviews van cursisten en ik dacht altijd: dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het gebeurde bij mij ook. Alles viel op zijn plek. Weg zwart gat. Ik ben ontroerd en dankbaar. En na een half jaar kan ik al zeggen dat het de beste investering ooit was.” 
Margré Mijer

 
Een gelukkiger mens.
"Wat een prachtige en soms ook confronterende ervaring. You’re your own worst enemy.  Maar ik leerde het stap voor stap te doen, met een plan. Door het traject met Sabine ben ik in een stroomversnelling geraakt. Ik ben meer gaan verkopen, durf meer ruimte in te nemen, zeg gemakkelijker nee, ben meer gefocust. Ik neem mijn bedrijf serieus.  Ik ben Sabine dankbaar voor alles wat ze in beweging heeft gezet. Daar ben ik zo’n gelukkiger mens van."
Dienke Nauta
 
Ik ben in deze maanden meer opgeschoten dan in de drie jaar ervoor.
Alette de Roos
 
Ik durfde eindelijk mijn hart te gaan volgen en nu staan klanten te springen om met me te werken.
“Sabine heeft mijn pad voor altijd een nieuwe richting gegeven. Het programma is voorbij gevlogen en tegelijk: wat is er veel gebeurd! Ik heb dingen meegemaakt die ik nooit had verwacht. Ik ben er vol in gedoken en vond het zeker in het begin niet altijd makkelijk, maar moet je nu eens kijken. Zoveel moois gebeurde er. Sabine daagde me uit om m’n hart te gaan volgen. Dat deed ik. En als je vanuit je hart gaat, een plan maakt en lef toont… Nu staan klanten te springen om met mij samen te werken. Een klant die ik hiervoor niet eens durfde te mailen, belt mij om te zeggen hoe graag ze met mij willen werken. Ik kan het haast niet geloven.”
Kim Veenman
 
Wat was het leerzaam! Ik heb nu helderheid en focus. Zo fijn.
Marenthe Otten
 
Sabine haalt het beste in mensen naar boven door het positieve te benadrukken. Dat gaf me plezier en zelfvertrouwen.
Francine Oomen
 
Een grote ommekeer.
“Ik roep het gewoon nog een keer. Wat ben ik blij dat ik meedoe. Voor mij is het een grote ommekeer.”
Cynthia Wassink
 
Het gaf me de kracht om te gaan staan voor waar ik in geloof.
“Ik had een boost nodig om weer trots te zijn op mijn eigen toko. Het programma is als een stimulerende trein. Een trein die je meeneemt en achter je broek aanzit om dingen helder te krijgen en doelen te stellen, zodat je meer uit je business en eigen talenten kunt halen. Het heeft me superveel energie en kracht gegeven om te gaan staan voor waar ik in geloof. Ik durf meer te focussen en dat zorgt er nu voor dat ik supertrots ben op mijn eigen bedrijf!”
Inez de Zwart
 
(Hee pssst creative creature... Voel je: dát zou ik ook wel willen? Scroll dan naar de knop helemaal onderaan deze pagina.)

 

Live changing voor mij.
“Aandacht voor mezelf en mijn creativiteit. Dat zocht ik. Ik vond het vooraf best spannend. Het programma was heel inspirerend en vooral stimulerend. Wat waren er veel inzichten! Live changing voor mij.”
Marieke Wagener
 
Regelmatig sparren met Sabine geeft mij zoveel helderheid.
"Als creatief ondernemer werk ik zelfstandig en dat betekent dat ik vaak in mijn eentje beslissingen neem over projecten en over de richting die ik als ondernemer op wil. Vanwege haar eigen ervaring in het creatieve vak en ondernemerschap, hoef ik Sabine maar weinig uit te leggen en kunnen we direct de diepte in. Sabine heeft een persoonlijke en positieve benadering. Met de juiste vragen komt ze snel tot de kern en zorgt ze ervoor dat je zelf met de antwoorden komt, en dat geeft veel (zelf)vertrouwen. Ze heeft een feilloos gevoel voor waar de knelpunten zitten, en ze helpt je (soms streng maar nooit dwingend en altijd met haar heerlijke gevoel voor humor) die uit de weg te ruimen."
Koosje Koene
 
Zoveel eye-openers. Goud waard.
Femke Janssen 
 
Eindelijk een andere richting op.
“Het niet weten welke kant ik op moest...ik had er steeds meer last van. Was echt op zoek naar een kick in the butt. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn creatieve onderneming eindelijk een andere richting op bracht. Dat ik nu doe wat ik het allerliefst doe.”
Pascalle Guillou
 
Meer zelfvertrouwen.
“Het programma bracht me niet alleen veel inzicht, maar ook meer zelfvertrouwen als maker. Sabine is de vrouw die je iedereen toewenst op haar of zijn creatieve pad.”
Marjolein van Braam Morris
 
Het zorgde voor de omslag in mijn carrière waar ik zo naar verlangde.
Eva Jansen
 
Ik voelde me enorm gesteund.
“Het lukte niet om in actie te komen met wat ik echt wilde. Dat had ook iets comfortabels. Je hoeft de dingen die je eng vindt niet te doen. Ik had hulp nodig en die kreeg ik. Ik voelde me enorm gesteund door Sabine. Ze hield me bij de les en er was weinig ruimte voor uitvluchten. Tegelijkertijd hebben we veel gelachen. Haar energie en enthousiasme werken aanstekelijk.”
Anne Arninkhof
 
Hallelujah! Ik weet nu exact wat ik wil.
“Ik zit weer in de creatieve flow en ook, en ik denk wel het belangrijkste, ben ik mezelf serieus gaan nemen als creatieve ondernemer. Hallelujah! Ik weet nu exact wat ik wil met mijn creativiteit.”
Nicolet Wiering
 
Voor mij was dit een echte game changer.
“Ik heb mijn artiest teruggevonden, afgestoft, en een belangrijke plaats in mijn dagelijks leven gegeven. Erkennen dat ik 'een creatieve' ben heeft mij al zoveel gebracht. Voor mij was dit een echte game hanger. Dit had ik niet vermoed toen ik aan het programma begon.”
Sanne Boswinkel
 
 Je hielp me er vaak doorheen.
"Je positiviteit en nuchterheid is heel prettig in het proces. Je ondersteunende, maar ook krachtige woorden hielpen me er vaak doorheen."
Marianne van Nieuwenhuijse 
 
Het bracht me vol in beweging.
“Ik was vooraf nieuwsgierig en misschien ook wel een beetje sceptisch. Zou ik écht wat nieuws leren? Nou, dat deed ik. Ik heb het als zo positief ervaren. Het bracht mij creatief in beweging en liet me anders kijken naar blokkades over m'n eigen (on)mogelijkheden.”
Suzanna Noort
 
Voor het eerst in jaren voel ik dat ik weer goed op weg ben.
Anne-Gé Bakker
 
Een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt.
“Het heeft me zo ontzettend veel geholpen om nog dichter te komen bij wie ik echt ben. Ik voel vrijheid! Heerlijk. De keus om me in te schrijven is een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt.”
Karin Koole
 
Ik sta vaker stil bij wat ik écht wil.
“Ik heb meer rust in mijn hoofd en keuzes maken gaat me sinds het programma makkelijker af. Ik sta tegenwoordig vaker stil bij mezelf en wat ik écht wil.”
Linda Koopmans
 
Ook al was het bij de eerste weken gebleven, dan nog was het de investering dubbel en dwars waard.
Tineke Troost 
 
Ik weet nu hoe ik het stap voor stap voor elkaar krijg.
“Ik kreeg een nieuw idee voor mijn bedrijf en nu, drie maanden later, heb ik dat voor een deel al gerealiseerd. Het programma hielp me om duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat stap voor stap voor elkaar krijg. Ik ben superblij met de resultaten.”
Marloes Reijenga
 
Ik verbaas me over hoeveel dingen waar ik ervoor tegenaan liep, nu opgelost zijn.
“Het programma was prettig intensief. Ik heb veel meer durf mezelf te laten zien. Ik verbaas me over hoeveel dingen waar ik ervoor tegenaan liep, nu opgelost zijn.”
Irma van Osch
 
(Nog hier? En een beetje hongerig geworden? Scroll dan naar de knop helemaal onderaan deze pagina. Doorlezen mag natuurlijk ook...je komt er vanzelf.)

 

Helderder en helderder.

“Ik kreeg meer grip op mijn bedrijf. Zaken werden helderder en helderder. Ik ben veel bewuster gaan plannen, heb een jaarplan een zorg ervoor dat ik er iedere dag mee aan de slag ben.”
Thea Schukken
 
De schop onder de kont die ik nodig had, heeft gewerkt. Ik ga er nog jaren plezier van hebben!
Doret Eeken
 
Ik heb meer zelfvertrouwen.  
“Wat ben ik blij met de groep, het programma, de groep coaching calls, Sabine en hoe iedereen met elkaar meedenkt en meeleeft. Alles stroomt. Enorm inspirerend. Ik hanteer nu betere prijzen, heb een helder plan, een goede focus en meer zelfvertrouwen als ondernemer.”
Wietske Westra
 
Het programma heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen.
“Ik heb creatieve vrijheid gevonden! Veel meer maakplezier nu en ook meer kennis en inzicht.”
Machteld in 't Hout
 
Ik denk groter en durf meer.
“Mezelf als creatief ondernemer serieuzer nemen. Daar kwam ik voor. Het vloog voorbij. Ik heb ontzettend veel opgestoken en stappen gezet. De group calls waren erg fijn. Ik denk groter en durf meer. Ik ben nu beter uitgerust dan voor het programma en heb alle knowhow om mijn bedrijf verder te laten groeien.”
Josien Brands
 
Weg winterslaap.
“Ik was tien jaar in een diepe winterslaap en stuitte op Sabine. Vooraf vond ik het wel lastig want: ben ik wel goed genoeg en creatief genoeg? Maar het was een heel fijn, motiverend en inspirerend programma. De zin om te maken is helemaal terug en ik weet nu: zonder maken ben ik mezelf niet.”
Fransje Immink
 
Ik heb meer richting, vertrouwen en durf.
Sanne van der Bruggen
 
Ik ben nu tros op mijn werk en sta ervoor.
“Het programma leek me een mooi middel om mijn werk, bedrijf en mijzelf serieus te gaan nemen, want dat was precies wat ik wilde. Ik vond het inspirerend en geruststellend dat ik niet alleen ben in vraagstukken rondom mijn bedrijf. De theorie, opdrachten en het contact met mede ondernemers hielpen me enorm. Ik heb nu veel meer inzicht in mijn bedrijf en hoe het groeit. En Sabine is een top mens. Altijd daar en niet bang om haar openheid en kwetsbaarheid te tonen. Dat maakt haar zo toegankelijk. Zonder haar had ik dit avontuur niet aangekund. Ze heeft er voor gezorgd dat ik mijn droom nooit opgaf. Sterker nog. Door haar bij ben ik nu waar ik ben. Ben ik trots op mijn werk. Sta ik ervoor."
Mariette Haarlem
 
Fijn dat ik niet alles alleen hoefde uit te vogelen.
“Ik wilde mijn hart volgen en eigen cursussen ontwikkelen en op de markt brengen, zo kwam ik bij Sabine terecht. Het is fijn dat ik niet alles alleen hoefde uit te vogelen. Ook fijn waren de groep gesprekken op hoog- en ook dieptepunten. De steun, aanmoediging en nieuwe inzichten hielpen me enorm. Mijn eerste lange cursus is inmiddels gegeven en de volgende komt eraan.”
Aafke Frederik
 
Mijn omzet steeg en ik heb alle vertrouwen in de toekomst.
Neeltje van der Wouden
 
Mijn bedrijf voor en na is echt anders.
“Het programma zorgde voor een groot loslaat moment waardoor er meer ruimte kwam voor wat ik echt wil doen en maken. Het gaf me rust. Ja, ik kan stellen dat mijn bedrijf voor en na het programma echt anders is…in de meest positieve zin.”
Carmen Nutbey 
 
Ik verdubbelde mijn tarieven.
“Ik zocht al een tijdje de juiste focus en vond die. Super concreet en gemotiveerd werd ik. Ik verdubbelde eindelijk mijn tarieven. Dat ook.”
Femke van der Zee
 
Mijn mindset veranderde.
“Sabine denkt heel positief en ziet mogelijkheden. Ook heeft ze een heerlijke no nonsense mentaliteit. Ik ging ervoor. Zaken werden concreter. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil. Heel fijn! Wat ook helpt, is de bewustwording dat het veelal om lef gaat. Mijn mindset is veranderd. Ik kan het gewoon!”
Gitta de Zwart 
 
Het was inspirerend! Ik heb nu veel meer structuur. Dolblij met alles.
Julie Beerepoot
 
Ik zei in een paar maanden vaker 'Nee' tegen klanten dan in de afgelopen jaren en had er niet één keer spijt van.
"Ik had genoeg succes in mijn werk maar voelde dat de boel een beetje stagneerde. Ook wat plezier betreft. Ik kwam er in mijn eentje niet uit. Tijdens het traject met Sabine voelde ik me gestimuleerd om knopen door te hakken en ergens voor te gaan. Ik zei in een paar maanden vaker 'Nee' tegen klanten dan in de afgelopen jaren en had er niet één keer spijt van. Mijn agenda zit alsnog vol met klussen maar nu de leukste die goed bij me passen.  Daardoor is het werk leuker. Nam ik afscheid van slecht betalende opdrachten. Ook voelde ik me opgelucht. Ik ben namelijk niet meer door aan het buffelen maar verdien wel hetzelfde. En ik heb eindelijk besloten écht iets te doen met mijn andere grote liefde - naast tekenen- en dat is schrijven. Mijn beeldcolumns komen eraan."
Ted Struwer
 
Ik heb meer lef, doe meer en plan beter.
“Wat was het een boost! Veel input waarmee ik verder kan en veel resultaat behaald. Daarnaast een perfecte stok achter de deur. Ik heb meer lef, doe meer, plan beter en zette meteen succesvolle stappen wat promotie en marketing betreft.”
Marjolein Perin
 
Meer ruimte in mijn hoofd.
"Op een dag keek ik naar mijn aanbod en realiseerde me dat het een wildgroei aan het worden was. Altijd maar ja zeggen op vragen en verzoeken van klanten, werkt niet prettig. Ik was uit het oog verloren wat míjn doel was. Wat ík wilde. Had ik die doelen überhaupt al een keer opgesteld? Het programma van Sabine was een stok achter de deur om wekelijks aandacht te besteden aan o.a. mijn missie en bedrijf. Dat je niet alles alleen hoeft te bedenken en met een groep hetzelfde proces doorgaat vond ik enorm waardevol. Ik heb meer ruimte in mijn hoofd."
Véronique Baur
 
Niet verwacht zo'n groei door te maken.
“Het was lastig om een volgende groeistap te zetten. Dat is nu gelukt. Fijn om alles met de groep te delen en zoveel hulp te krijgen. Ik had niet verwacht zo’n groei door te maken.”
Wendy Kiel
 
Fijne mensen en heldere inzichten.
"Hopeloos vast liep ik in frustratie en tijdgebrek. Maar nu niet meer. Wat een goed programma en ook nog eens met fijne mensen en heldere inzichten. Sabine is zo stimulerend, vrolijk en energiek: aanstekelijk. Het programma leverde me de aanmoediging die ik zocht.” 
Marjan Besemer
 
Ik wilde zo ontzettend graag meer focus krijgen. Die heb ik eindelijk.
 Beryl Ho
 
Eindelijk keuzes gemaakt.
"Ik vond teveel dingen leuk en wist nooit wat te kiezen. Sabine’s programma was als een warm bad. En ik heb eindelijk keuzes gemaakt!"
Anneliese Ouwehand
 
Alles klopt nu.
"Ik heb nu helder wat ik belangrijk vind, wat ik leuk vind, wat ik kan, wat ik wil en waar ik voor sta. Het is nu niet meer alleen een gevoel, maar een weten. Het klopt."
Annelies Krijgsman
 
Dank voor je enthousiasme, je geloof in vooruitging, je mildheid, gerichte vragen en tomeloze energie.
Monique Kuijstermans
 
Ik doe dingen bewuster, denk meer na over wat ik wil en doe.
"Sabine’s begeleiding is heel waardevol. Complimenten wanneer het nodig is en een kritische noot op een opbouwende manier. Ze heeft echt oprechte aandacht en interesse. Haar aanmoediging en verdiepende vragen begeleiden me ook als ik haar niet spreek. Misschien is dat haar kracht wel, dat ze zichzelf overbodig maakt doordat ze ons ook
veel over en voor onszelf laat denken."
Angelique Besselaar
 
Ik leerde ruimte te nemen voor mijn verlangens. Dat is precies wat ik nu doe.
Paulien de Jong
 

Klinkt smakelijk? Voel je: dat wil ik ook wel. En ben je toe aan doorgroeien?

Dan kan het Your Creative Success programma zomaar een match zijn met jou. Ik spreek je graag over waar jij op dit moment staat in je creatieve (werk)bestaan als ondernemer en als maker. We kijken tot slot of jij, ik en het programma een match zijn op dit moment.

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

© Sabine Wisman | The Creatives Club® 
KvK 34330776 | BTW NL002083478B35b

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.