Verlang jij ernaar je creativiteit verder aan te boren of wakker(der) te schudden?

 126 deelnemers gingen jou voor.

Heb je het gevoel wat vast te zitten op creatief gebied en ben je toe aan een frisse, creatieve wind door je bestaan? Of verlang je ernaar om nu echt weer of meer te gaan maken naast je werk en/of andere bezigheden? 

Met de juiste inzichten en stappen kom je daar. Bij die flow en dat maakplezier. Bij dat welkome beetje meer lef en zelfvertrouwen. En bij het beter leren begrijpen van je eigen, unieke creatieve pad...waar jij zo meteen lekker op verder loopt.

Ben jij er klaar voor om jouw verlangen naar een (nog) creatiever bestaan nu eens echt waar te maken?

 Let’s go! Want 4 maart 2024 open ik (Sabine) met veel plezier de deuren van de Artist Wake Up Call voor de voorjaars editie.

Acht weken om flink wakker te worden én voorgoed te blijven. Weet dat jij....

... ook (weer) een blije artist kan zijn die mooie dingen maakt en een fijn creatief leven leidt.

 

Ben jij dit? Je wil...

‚Ě∂

...ontdekken wat je het allerliefst doet.

Je verlangt naar meer creativiteit, meer maken. De keuze is ruim.
Maar wat wil je nou echt maken?

‚Ě∑

Je excuses vaarwel zeggen.

We masseren de ‚Äėja-maar‚Äô gedachten en weerstand weg tijdens deze weken. Zachtjes. En heel af en toe met wat meer kracht. Hierdoor ga je doen. En weer. En nog eens.

‚Ěł

Vaker spelen.

Spelen en ontdekken kan altijd en overal. Leer dan niet alles wat je maakt, geweldig is of hoeft te zijn. Dat ervaren is vaak zo'n opluchting.

‚ĚĻ

Van maken een gewoonte maken.

Laat de wereld zien wat alleen jouw brein en jouw tien vingers voor moois kunnen maken.

‚Ěļ

Vrienden worden met je interne criticus.

Je weet wel, die stem die zegt dat wat je maakt niet goed genoeg is. Daar weten we wel raad mee. Leer je interne critici (Pleaser, Perfectionist, Procrastinator en Pusher) kennen en heropvoeden als dat nodig is.

‚ĚĽ

Jaren van 'aanmodderen' besparen.

Het zelfstudie programma neemt je stap voor stap mee. Lekker concreet. Als je ooit droomde van een bevredigender creatief of creatiever bestaan dan is dit het moment dat mogelijk te maken.

"Ik roep het gewoon nog een keer. Wat ben ik blij dat ik de Artist Wake Up Call volg! Voor mij is het een grote ommekeer."

Cynthia Wassink

"Door de Artist Wake Up Call vond ik weer plezier in het maken."

Pascalle Guillou

"Aandacht voor mezelf en mijn creativiteit. Dat zocht ik. Ik vond het vooraf best spannend. De acht weken waren heel inspirerend en vooral stimulerend. Wat waren er veel inzichten! Live changing voor mij."

Marieke Wagener

Wat als je in 7 stappen antwoord krijgt op vragen als...

  • Hoe kom ik aan inspiratie als mijn hoofd leeg is?
  • Waar heb ik een schop(je) onder de kont nodig?
  • Wat doe ik met de criticus die in mijn hoofd woont?
  • Alles is al een keer bedacht en gemaakt. Is dat erg? (Neen. En je weet zo meteen waarom.)
  • Hoe maak ik van creatief bezig zijn een gewoonte?
  • Een eigen stijl? Ik? (JA)

  • Ben ik de enige die twijfelt over wat ik maak? (Neen, alle makers twijfelen zo nu en dan over wat ze maken)

  • Waar krijg ik nou echt energie van?

Klinkt dat lekker? Lees dan verder.

'Wisman leert haar cursisten dat ze twee zielen in zich verenigen: de creatieveling en de criticus. Als de laatste niet zwijgt, kan de eerste niet spreken.'
NRC Handelsblad

'De Artist Wake Up Call zorgt voor herkenning en begrip.'
Flow magazine

Dit fijns krijg je (hop 1, 2, 3) allemaal:

Online academy

Toegang tot de 7 motiverende en leerzame modules over een creatief bestaan en vooral over jouw eigen creativiteit. Elke module heeft werkbladen om in te vullen zodat jij meer inzicht en helderheid krijgt over de Artist in jou.

4 Artist Avonden

Vier creatieve online avonden met mij als creatives mentor en de andere Artist Wake Up Call deelnemers. Samen maken, dieper graven in wat je wil op creatief gebied, andere creatieve enthousiastelingen ontmoeten en mij de hemd van het lijf vragen.

5 best briljante Bonussen

‚Ě∂ Artist Mail! Puike post op je deurmat. ‚Ě∑ Een live urban sketching workshop. ‚Ěł Het ebook 'Tekenen op reis'. ‚ĚĻ Twee schetswerkboeken: 'Tekenen, dat kan jij!' en 'Illustreren. Show & Tell.' (downloads) ‚Ěļ Een live mini expo met elkaar ter feestelijke afsluiting.

Doe mee. Je bent zó ontzettend welkom.

En laat je innerlijke criticus jou niet wijsmaken, dat je niet creatief genoeg bent. Iedereen is creatief. We starten 4 maart 2024.

697 incl. btw.

Ik ga ervoor!

Verwijder blokkades, zet stappen en kijk niet meer om: hoera voor de Artist in jou die je (verder) wakker schudde!

Er is (het is niet anders) een gelimiteerd aantal plekken en vol = echt vol.

Schrijf je meteen in. Want achterop raken bestaat niet in de Artist Wake Up Call: je hebt 365 dagen toegang tot de online academy. Wil je dat we je werkgever factureren? Dat kan. Neem dan even contact met ons op.

Dat klinkt allemaal super Sabine. Maar halloooo. Vertel eens wat meer over jezelf. Kan dat?


‚Ě∂¬† Yep. Natuurlijk. Ik vertel je drie dingen. Hier gaan we.... Ik ben¬†ervan overtuigd dat ieder mens creatief is en iets¬†unieks te geven heeft. En ik gun iedereen het z√≥ ontzettend: dat bevredigende, creatieve bestaan. Voor wie¬†dat verlangen tot¬†creatieve¬†expressie heeft,¬†ben ik¬†met plezier inspirator/motivator. Het Artist Wake Up Call programma ontstond¬† 5 jaar geleden door te inventariseren en analyseren wat¬†ik zowel op¬†mijn eigen creatieve pad tegen kwam als op dat van de creatieven die¬†ik begeleidde sinds 2004. Wat werkte en wat niet? Wat zijn de ingredi√ęnten van een bevredigend creatief bestaan?

‚Ě∑¬† Twintig jaar ben ik illustrator, schrijver, artist¬†en professioneel aanmoediger voor creatief Nederland (ik noem mezelf inmiddels met trots creatives' mentor). ‚ÄėMet doen, een beetje lef en regelmatig stil staan bij waar¬†ik naartoe wil, kom je ver,‚Äô zeg ik vaak. Er verschenen 23 boeken, honderden artikelen en columns in magazines en een enorme bups illustraties voor¬†magazines en andere fijne klanten.¬†Op dit moment hangt mijn vrije werk in een galerie in het Amsterdamse Spiegelkwartier. Hoe leuk is dat?

‚Ěł  Naast zelf maken, geef ik sinds 2004 creatieve workshops en cursussen. Zowel onder mijn eigen vlag als voor opleidingen in binnen- en buitenland. Ik hielp inmiddels 1000+ mensen met ongelofelijk veel plezier stappen zetten op hun eigen creatieve pad. En hielp (en help) mensen met een creatief beroep op hun ondernemerspad.  Daarnaast maak ik zelf, elke dag. Dat maken doe ik inmiddels alleen nog voor mijn plezier en heel, heel af en toe (bij onweerstaanbaar leuke opdrachten) nog voor plezier en poen.

Wat ik geweldig vind om te doen? Mensen bijstaan bij het krijgen van meer inzicht in hoe ze hun ideale creatieve bestaan kunnen vormgeven. Ze te helpen hun eigen creatieve proces beter te begrijpen en beter te weten wat wel en niet werkt. En tot slot de keuzes rondom wat ze willen maken, helder te krijgen bij ze. Daarbij denk ik graag in mogelijkheden en niet in belemmeringen. Obstakels wegmasseren...ik houd ervan.

Nog wat knipsels over mijn programma's in de pers...

'Mijn innerlijke criticus is een vaste bewoner van mijn atelier. Maar ik ben aan zijn aanwezigheid gewend.' 
Intermediair Magazine

'Wees niet bang. Durf iets op papier te zetten. Of het nu om schrijven of tekenen of wat dan ook gaat: het hoeft niet perfect te zijn. Speel. Experimenteer!  Maak eerst veel voor jezelf van wat je het allerliefst maakt voor klanten. Zo bouw je een portfolio op die je opdrachten levert waar je blij van wordt.'
Margriet

'Mensen zijn regelmatig bang dat wat ze maken, niet goed genoeg is. Dat het groeiproces sneller moet. Ze vergelijken zichzelf daarbij graag met anderen. Anderen die soms al tientallen jaren langer doen wat zij doen, dus die vergelijking maakt ze niet gelukkig.'
OBA Krant

"Voor mij was dit een echte gamechanger. Ik heb mijn artiest teruggevonden, afgestoft, en een belangrijke plaats in mijn dagelijks leven gegeven. Erkennen dat ik 'een creatieve' ben heeft mij al zoveel gebracht. Dit had ik niet vermoed toen ik aan de AWUC begon."

Sanne Boswinkel

"Het programma bracht me in die acht weken niet alleen veel inzicht, maar ook meer zelfvertrouwen als maker. Sabine is de vrouw die je iedereen toewenst op haar of zijn creatieve pad"

Marjolein van Braam Morris

"Dit programma kwam als geroepen. Het gaf me richting en ik ben blij met de inzichten. Het was de start van een nieuw leven als maker."

Neeltje v.d. Wouden

"Hallelujah! Ik weet nu exact wat ik wil met mijn creativiteit. Ik zit weer in de creatieve flow."

Nicolet Wiering

"Ik was nieuwsgierig maar ook een beetje sceptisch. Zou ik écht wat nieuws leren? Nou, dat deed ik. Ik heb het als zo positief ervaren. Het bracht mij creatief in beweging en liet me anders kijken naar blokkades over m'n eigen (on)mogelijkheden. "

Suzanna Noort

"Voor het eerst in jaren voel ik dat ik weer echt op weg ben. Voor mezelf. "

Anne-Gé Bakker

"‚ÄėDe keus voor de Artist Wake Up Call is een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Het heeft me zo ontzettend veel geholpen om nog dichter te komen bij wie ik echt ben! Vrijheid! Heerlijk!‚Äô"

Karin Koole

Is er iets nog niet duidelijk genoeg?

Of twijfel je of de Artist Wake Up Call echt iets voor je is mail me.

Helemaal tot hier gekomen? Nou, jump in dan...en bedank jezelf later.

Ben jij er klaar voor?

697 incl. btw.

Ik ga ervoor!

Er is een gelimiteerd aantal plekken en vol = echt vol. Wil je dat we je werkgever factureren? Dat kan. Neem dan even contact met mij op.

"Het programma heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. "

Machteld in 't Hout

"Al was het bij de eerste week gebleven, dan nog was het de investering dubbel en dwars waard. Dat had ik niet verwacht. "

Tineke Troost

"De schop onder de kont die ik nodig had, heeft gewerkt. Ik ga er nog jaren plezier van hebben!"

Doret Eeken

"Ik heb nu een duidelijk idee waarmee ik aan de slag kan. Iets dat haalbaar is. Zo fijn!"

Renate Jacobi

"Ik heb meer rust in mijn hoofd en keuzes maken gaat me sinds de acht weken makkelijker af. Ik sta tegenwoordig vaker stil bij mezelf en wat ik wil. "

Linda Koopmans

"Ik verbaas me over hoeveel dingen waar ik voor de Artist Wake Up Call tegenaan liep, door het programma opgelost zijn."

Irma van Osch

Veelgestelde vragen

Dit programma is voor mensen met of zonder creatief beroep die het verlangen hebben meer of weer te gaan¬†cre√ęren.¬†
- Die hun creativiteit verder willen ontwikkelen en voorgoed willen omarmen.
- Als maker willen groeien wat zelfvertrouwen en lef betreft. 
- Dit allemaal sneller willen bereiken door 8 weken aangenaam uitgedaagd en gemotiveerd te worden.

Op woensdagavond van 20:00 - 21:30 uur. De data zie je hieronder. Alle info over hoe het werkt, vindt je als cursist in de online academie. 

6 maart
20 maart
3 april
17 april

Als je iets mist, no problemo, ik neem elke Artist Avond op zodat je het op een later moment kunt kijken en doen.

Ja. Tijd. Eén van de dingen waar wij hongerige creatieven altijd mee worstelen. Heb je niet genoeg tijd, of heb je geen prioriteiten? Of zijn je prioriteiten niet in lijn met je verlangens? Want om iets te krijgen moeten we soms iets inleveren. Vaak iets dat we ook leuk vinden. Da's rot maar het is niet anders. Ik leer jou graag hoe je van maken een prioriteit maakt. Tot slot: als jij gaat zoeken naar bewijs waarom iets voor jou niet mogelijk is, zal je dat vinden. Of het nu om wat dan ook in het leven gaat. (O wat een wijze les mevrouw Wisman).

Dit is een smakelijk zelfstudie programma waarbij er vier momenten zijn om vragen te stellen aan mij: namelijk tijdens de vier Artist Avonden. 

Daarnaast zien we elkaar tijdens de workshop urban sketching en natuurlijk tijdens de feestelijke mini expo aan het eind. 

Reken op 2 uur. En reken op plezier. En reken op inspiratie. En flow. Reken op een hoop moois dus. En - eerlijk is eerlijk - reken op op wat diepgravende momenten. Het is ook een stuk 'soul searching'; een stuk onderzoek naar wat jou beweegt (of juist stil laat staan). Heb je meer uur? Mooi! Dat moedig ik natuurlijk alleen maar aan. 

Er zijn  zeven modules.

Luisteren

In dit onderdeel gaat het over de stem in je hoofd die je lastig valt met belemmerende en beperkende gedachten. Luister je naar de creatieveling of naar de criticus? Je leert de negen meest voorkomende excuses die elke artist heeft om niet te maken of waarom wat je maakt (nog) geen succes is.

Spelen

In dit onderdeel ontdek je het dagelijkse speelkwartier waarin je los komt en proberen voorop staat. Je maakt, voor als je die nog niet hebt, je eigen plek (hoek, atelier, studio) of maakt je bestaande plek functioneler en aantrekkelijker.

Erkennen

In dit onderdeel geef je jezelf toestemming voor iets, dat je ver en veel gaat brengen en leer je over de wet van het creatieve pad. Tot slot ontdek je wie de belangrijkste motivator is voor jou als Artist.

Kiezen

In dit onderdeel kom je erachter waarom kiezen nou zo moeilijk is en hoe je een keuze maakt. Je leest over jezelf op een prettige manier uitdagen…en moet alles waar je aan begint eigenlijk wel af? (Neen.) Ook kies je je persoonlijke project.

Ontdekken

In dit onderdeel lees je waarom het fijn is een ideaal eindpunt te hebben. Je ontdekt wat inspiratie voor jou betekent en hoe je gegarandeerd aan inspiratie komt met de ‘strepen of struinen’ methode. Ook begrijp je waarom het niet erg is, dat alles al is gedaan.

Delen

In dit onderdeel word je aangemoedigd te maken waar jij blij van wordt voor mensen die er blij van worden. Je wordt uitgedaagd jezelf te laten zien. En je werk te laten zien. Aan mede makers en de rest van de wereld. Voor plezier of voor plezier-en-poen.

Groeien

In dit onderdeel leer je hoe je van maken een gewoonte maakt. Je leert dat als je je open blijft stellen voor je eigen creativiteit je jezelf zal blijven ontwikkelen en groeien, wat uiteindelijk leidt tot meer geluk, rust en succes. Oh yes!

Het is de combinatie van die modules en de vier live online bijeenkomsten: de Artist Avonden die het zo'n puik programma maken.

Klaar om ervoor te gaan? Jezelf voorrang te geven en de creatieveling in jezelf alle ruimte te geven?

© Sabine Wisman

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.