Verwen jij jezelf op een Creativity Weekend?

Of je nu enthousiast tekenaar, schilder of fotograaf bent of dat enthousiasme juist kwijt bent. Pro bent of amateur. Het Creativity Weekend is voor mensen die hun creativiteit meer of weer willen laten stromen. Geen zakelijke trip of gezinsvakantie, maar drie dagen voor jou en jou alleen. Ontdekken, plezier en experimenteren staan centraal en er is tijd het prachtige Parijs te ontdekken! 

 

Je gaat naar huis met een glimlach als de Mona Lisa en daarnaast...

• Bruist je creativiteit lekker na al die experimenten.
• Vulde jij je eigen Creativity Book vol tekeningen, plaksels en schrijfsels.
• Ben je opgeladen (best lekker, een paar dagen weg uit het dagelijks leven)
• Ben je hopelijk iets minder kritisch over wat je maakt. Je ervoer namelijk dat creativiteit niet verbonden is aan perfectie maar aan het plezier van maken, doen, ontdekken, proberen.
• Heb je leuke mensen ontmoet die jouw creatieve geest en honger begrijpen.
•  Zit je hoofd vol ideeën want reken maar dat je artistieke vuur aangewakkerd is.

"Sabine haalt het beste in mensen naar boven door het positieve te benadrukken. Dat gaf me plezier en zelfvertrouwen."

Francine Oomen
 

www.sabinewisman.nl

Waarom het Creativity Weekend werkt

Jezelf uit je omgeving halen en landen in een andere wereld (een bruisende stad) zorgt voor een verschuiving in je zijn en zintuigen. Hallo Parijs! Hallo¬†Pace des Vosges¬†in de nazomerzon,¬†wandelen langs de Seine en un caf√©¬†drinken¬†op een terrasje tussen de Parijzenaren. Je bekijkt de¬†stad eens met een andere en nieuwsgierige blik √©n doet experimenten (mini workshops) die je creatieve expressie uitlokken. Dit¬†weekend is voor iedereen die verlangt naar meer of weer creatief bezig zijn. Dat alles in een veilige omgeving (Sabine is¬†een¬†ervaren workshop docent en moedigt¬†al j√°ren heel Nederland en Belgi√ę aan om hun creativiteit verder te ontwikkelen) en met een groep mensen met wie je vast veel gemeen hebt.

Praktische info

Data 2024 nog niet bekend
Waar Ohlalaaa Paris, Paris, Paris!
Het Creativity Weekend is inclusief Het 100 pagina's dikke Creativity Book waarin je tekent, plakt, schrijft...máákt.  Alle inspirerende experimenten (mini workshops) van Sabine. 
Iedereen gaat Experimenteren, proberen, ontdekken, de creativiteit laten stromen en plezier hebben in het proces.
Opmerking Deelnemers regelen zelf vervoer naar Parijs en accommodatie.

 Ga je met mij mee naar Parijs? Gun jezelf een lang weekend met je innerlijke creatieveling.

YES! Ik boek nu.

“Wat heb ik veel inspiratie opgedaan!”
Barbara van der Leeuw 

“Ik zit zó na te gloeien! Wat een super inspirerend weekend en wat een leuke creatievelingen ontmoette ik.”
Angèle Ernst-Schrauwen

“Wat was het een ontzettend fijn, leerzaam weekend. Leuke opdrachten die veel inzicht gaven. En dat in een sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn.”
Jose van ‘t Hull

“Het vuur om weer veel te gaan maken is goed opgestookt!”
Ramona van der Meij 

“Een aanrader!”
Jan-Willem van den Brandhof

“Wat een inspiratie!”
Manon Karssen

veelgestelde vragen

Een prettige omgeving waarin alle deelnemers zich veilig voelen, staat bij mij voorop. Dat komt het creatieve proces ten goede. Ik bevorder een positieve mindset over wat je zelf maakt en denk niet in goed in slecht als ik iets zie. Liever kijk ik naar je durf, plezier en ontwikkeling. We zijn geen klas waarin er cijfers worden gegeven maar een groep creatieven op zoek naar het weer of meer laten stromen van je creativiteit (en een leuke tijd in een ge-wel-di-ge stad). 

Hier de (nood)zakelijke lettertjes over annuleren.

• Annuleren meer dan 31 dagen voor vertrek? Dan retourneert de organisator het volledige bedrag.

• Annuleren binnen 31 dagen voor vertrek resulteert in het verlies van het gehele cursusgeld. Er kunnen helaas geen uitzonderingen gemaakt worden, ook niet voor persoonlijke noodsituaties. Sluit alsjeblieft een reisverzekering af om dit op te vangen. Of doe het Creativity Weekend cadeau aan iemand.

• Er is geen terugbetaling als je het Creativity Weekend eerder moet verlaten, later arriveert of ervoor kiest niet mee te doen aan een bepaald programma-onderdeel.

• De organisator behoudt het recht het Creativity Weekend te annuleren. In dat geval zal het gehele bedrag worden terugbetaald.

Pourquoi pas?

Kijk op Airbnb of boek een hotel zoals

Hotel Mary's Republique
Hotel Alhambra
Hotel Paix Republique
(Zit zelf in hotel Alhambra en Hotel Mary zit in dezelfde straat paar panden verderop)

Richt je in ieder geval op de buurten rondom Place des Vosges of Place de la Republique. Arrondisement 3, 4,11, 10 zijn ivm metronetwerk van Parijs allemaal prima. Zelfs andere plekken wat metro geweldig geregeld en we beginnen elke dag op een schappelijke tijd (10:00 uur, kan je rustig ontbijten en naar de start locatie komen).

Ja, dat ben je. Wij zijn namelijk állemaal makers en creatief. Allemaal een homo creativus. Dat is wat ons onderscheidt van de rest van de levende wezens.

Een potlood, een tekenpen, een schaar en lijmstift als basis. Je Creativity Book krijg je van mij. Zo ben jij al helemaal klaar om te experimenteren, onderzoeken en je creatief te uiten. Waarbij jij vrij baan geeft aan de speelse creatieveling die dol is op ontdekken (en zet de  perfectionist in jou maar op de trein naar Timboektoe).

Maar neem vooral mee waar je graag mee zou willen werken. Stiften.  Kleurpotloden. Verf. Collage papier. Of wat je ook hebt liggen en nog in je koffer past.

Op loopafstand van waar de experimenten plaatsvinden is overigens een vier verdieping tellende winkel voor kunstenaarsbenodigdheden. Ik roep het maar even ;)

De experimenten doen we vooral in de Marais en bij Canal Saint Martin. Nogal artistieke buurt met galeries, charmante straten en een heerlijke sfeer die creatieve zielen (vooral de Marais) al eeuwen inspireert. We gaan eens van de gebaande paden af en Parijs eens anders bekijken. Dus Eiffel toren...tot de volgende keer. Dit keer ga jij naar minder bekende buurten en straatjes. Laat het andere Parijs maar eens je muze zijn en jou verrassen. 
 
 
 
Da's geen vraag. Maar ik kan er wel wat over zeggen. Je laat je zo meteen onderdompelen in de levendige sfeer, het artistieke erfgoed en de schoonheid van deze stad. Zeker. Klopt als een bus. De plek is belangrijk. Maar geloof me: gelijkgestemde enthousiastelingen ontmoeten maakt een weekend als dit nóg onvergetelijker en geslaagder. Er ontstaan vriendschappen en maar al te vaak spreken mensen eenmaal thuis in groepjes af om samen te gaan...máken.

Dat is mooi, want ik geef graag antwoord. Je kunt me mailen op  [email protected].

Hop, inschrijven dan!

 Klinkt allemaal lekker? Zin in Paris?

Zeker! Ik boek nu.

© The Creatives Club | Sabine Wisman

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.