Verwen jij jezelf op een Creativity Weekend?

Of je nu enthousiast tekenaar, schilder of fotograaf bent of dat enthousiasme juist kwijt bent. Pro bent of amateur. Het Creativity Weekend is voor mensen die hun creativiteit meer of weer willen laten stromen. Geen zakelijke trip of gezinsvakantie, maar een weekend voor jou en jou alleen. Ontdekken, plezier en experimenteren staan centraal en er is tijd het prachtige Hollandsche Haarlem te ontdekken! 

 

Je gaat naar huis met een glimlach als de Mona Lisa en daarnaast...

• Bruist je creativiteit lekker na al die experimenten.
• Vulde jij een deel van je eigen Creativity Book vol tekeningen, plaksels en schrijfsels.
• Ben je opgeladen (best lekker, even weg uit het dagelijks leven)
• Ben je hopelijk iets minder kritisch over wat je maakt. Je ervoer namelijk dat creativiteit niet verbonden is aan perfectie maar aan het plezier van maken, doen, ontdekken, proberen.
• Heb je leuke mensen ontmoet die jouw creatieve geest en honger begrijpen.
•  Zit je hoofd vol ideeën want reken maar dat je artistieke vuur aangewakkerd is.

"Sabine haalt het beste in mensen naar boven door het positieve te benadrukken. Dat gaf me plezier en zelfvertrouwen."

Francine Oomen
 

www.sabinewisman.nl

Waarom het Creativity Weekend werkt

Jezelf uit je omgeving halen en landen in een andere wereld (een schilderachtige stad met mooie straatjes en steegjes) zorgt voor een verschuiving in je zijn en zintuigen. Hallo Haarlem! Hallo Grote Markt met je prachtige architectuur. Hallo koffietentje vol geroezemoes en wandelen langs rivier het Spaarne. Je bekijkt de stad met een nieuwsgierige blik én doet experimenten die je creatieve expressie uitlokken. Dit weekend is voor iedereen die verlangt naar meer of weer creatief bezig zijn. Voor wie wil duiken in zijn of haar eigen creatieve expressie. Dat alles in een veilige omgeving (Sabine is een ervaren workshop docent en moedigt al járen heel Nederland en België aan om hun creativiteit verder te ontwikkelen) en met een groep mensen met wie je vast veel gemeen hebt.

Praktische info

Start Zaterdag 25 november 2023 (start om 10:00 uur)
Slot Zondag 26 november 2023 (slot om 16:00 uur)
Waar Schilderachtig Haarlem
Kost dat?
Early bird tarief gedeelde kamer met 2 losse bedden pp 497 incl. BTW t/m 31 oktober. Daarna 597 incl. BTW.
Early bird tarief tweepersoonskamer voor jezelf 599 incl. BTW t/m 31 oktober. Daarna 699 incl. BTW. (Van beide boekte ik een beperkt aantal kamers.)
Het Creativity Weekend is inclusief Het 100 pagina's dikke Creativity Book waarin je tekent, plakt, schrijft...máákt.  Alle inspirerende experimenten van Sabine. Overnachting in het Amrâth Grand Hotel Frans Hals (je bent dus écht lekker weg), riant ontbijt en toegang musea. Exclusief overige maaltijden.
Iedereen gaat Experimenteren, proberen, ontdekken, de creativiteit laten stromen en plezier hebben in het proces.

 Ga je met mij mee naar Haarlem*? Gun jezelf een weekend met je innerlijke creatieveling.

*de stad die ik door en door ken

 

 

BOEKEN NIET MEER MOGELIJK

YES! Ik boek nu een gedeelde kamer
YES! Ik boek nu een kamer voor mij alleen

“Wat heb ik veel inspiratie opgedaan!”
Barbara van der Leeuw 

“Ik zit zó na te gloeien! Wat een super inspirerend weekend en wat een leuke creatievelingen ontmoette ik.”
Angèle Ernst-Schrauwen

“Wat was het een ontzettend fijn, leerzaam weekend. Leuke opdrachten die veel inzicht gaven. En dat in een sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn.”
Jose van ‘t Hull

“Het vuur om weer veel te gaan maken is goed opgestookt!”
Ramona van der Meij 

“Een aanrader!”
Jan-Willem van den Brandhof

“Wat een inspiratie!”
Manon Karssen

veelgestelde vragen

Een prettige omgeving waarin alle deelnemers zich veilig voelen, staat bij mij voorop. Dat komt het creatieve proces ten goede. Ik bevorder een positieve mindset over wat je zelf maakt en denk niet in goed in slecht als ik iets zie. Liever kijk ik naar je durf, plezier en ontwikkeling. We zijn geen klas waarin er cijfers worden gegeven maar een groep creatieven op zoek naar het weer of meer laten stromen van je creativiteit (en een leuke tijd in een ge-wel-di-ge stad). 

Klopt als een bus. Ik heb een aantal kamers geboekt in dit puike hotel (dat súper centraal ligt, pal achter de kerk en de Grote Markt en op een steenworp van de rivier het Spaarne).

Twee type kamers.

Type 1 =  Kamer met 2 losse bedden waarbij je met een mede creatieveling de kamer deelt. Voordeliger versie dus.

Type 2 = Kamer waarbij je in je eentje een tweepsersoons kamer hebt. Iets duurdere versie dus.

Van beide soorten een beperkt aantal. Op is opperdepop.

Neen. Jij gaat jezelf echt helemaal onderdompelen. Even weg uit je dagelijkse omgeving. Dus niet nog 's avonds naar huis en daar de kat eten geven en de was nog even snel ophangen. En dan 's ochtends zoefzoef weer vertrekken naar Haarlem. Nee. Jij bent hlemaal vrij en vól voor jezelf aanwezig in Haarlem.

Ja, dat ben je. Wij zijn namelijk állemaal makers en creatief. Allemaal een homo creativus. Dat is wat ons onderscheidt van de rest van de levende wezens.

Een potlood, een tekenpen, een schaar en lijmstift als basis. Je Creativity Book krijg je van mij. Zo ben jij al helemaal klaar om te experimenteren, onderzoeken en je creatief te uiten. Waarbij jij vrij baan geeft aan de speelse creatieveling die dol is op ontdekken (en zet de  perfectionist in jou maar op de trein naar Timboektoe).

Maar neem vooral mee waar je graag mee zou willen werken. Stiften.  Kleurpotloden. Verf. Collage papier. Of wat je ook hebt liggen en nog in je koffer past.

En in Haarlem zit 'Gerard Smit' een winkel met kunstenaarsbenodigdheden. Ik roep het maar even ;)

Hier de (nood)zakelijke lettertjes over annuleren.

• Annuleren meer dan 31 dagen voor vertrek? Dan retourneert de organisator het volledige bedrag.

• Annuleren binnen 31 dagen voor vertrek resulteert in het verlies van het gehele cursusgeld. Er kunnen helaas geen uitzonderingen gemaakt worden, ook niet voor persoonlijke noodsituaties. Sluit alsjeblieft een reisverzekering af om dit op te vangen. Of doe het Creativity Weekend cadeau aan iemand.

• Er is geen terugbetaling als je het Creativity Weekend eerder moet verlaten, later arriveert of ervoor kiest niet mee te doen aan een bepaald programma-onderdeel.

• De organisator behoudt het recht het Creativity Weekend te annuleren. In dat geval zal het gehele bedrag worden terugbetaald.

Waarom niet?

 
Da's geen vraag. Maar ik kan er wel wat over zeggen. Je laat je zo meteen onderdompelen in de levendige sfeer, het artistieke erfgoed en de schoonheid van deze stad. Zeker. Klopt als een bus. De plek is belangrijk. Maar geloof me: gelijkgestemde enthousiastelingen ontmoeten maakt een weekend als dit nóg onvergetelijker en geslaagder. Er ontstaan vriendschappen en maar al te vaak spreken mensen eenmaal thuis in groepjes af om samen te gaan...máken.

Dat is mooi, want ik geef graag antwoord. Je kunt me mailen op  [email protected].

Hop, inschrijven dan!

© The Creatives Club | Sabine Wisman

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.