Ben jij een tekenaar, ontwerper, illustrator, vormgever of kunstenaar die klaar is voor meer plezier, lef en inkomsten? Mooi. Want de 90-dagen boost is speciaal daarvoor ontworpen. Ik beloof dat je stappen zult zetten, belemmerende overtuigingen tackelt en je zult voelen wat écht bij jou en je creatieve solo onderneming past.

Dus kauw jij al net even te lang op vragen als: "Wat moet ik nu doen? En hoe?" en "Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?" Brachten je goede voornemens, ideeën en ook het stellen van doelen je nog niet waar je wil zijn? Pak het dan eens anders aan. Kom maar op met die boost voor je Creative Biz!

  • Eén keer per jaar start deze groep. Dit jaar op 1 november. Je gaat in 90 dagen samen sneller groeien en successen boeken. Het is tijd om jezelf liefdevol uit te dagen, je comfortzone te verlaten en je creatieve onderneming een ongekende boost te geven.
  • Krijg naast inzicht ook meer zelfvertrouwen en lef om jouw ideale business uit te bouwen zodat je ook echt plezier aan je onderneming beleeft.
  • Je gesteund en extra gemotiveerd voelen door het contact met andere tekenaars, kunstenaars, illustratoren, vormgevers en ontwerpers met wie je veel gemeen hebt en die je zullen aanmoedigen en inspireren.
  • In 8 stappen keuzes maken (met lef en liefde) die ervoor zorgen dat je bedrijf bij jou past wat klant, aanbod, marketing, promotie en verkoop betreft. Je hoeft het dit keer niet allemaal in je up uit te vogelen.

Groei, boek succes en heb plezier onderweg.

“Een eigen onderneming vind ik een geweldige en bevredigende ervaring, zeker als die onderneming op alle vlakken bij je past. Want plezier en liefde voor wat je doet, staat voorop.
En vanaf het moment dat ik besefte dat ik naast creatief bezig zijn ook echt commercieel bezig moest zijn om het financieel tot een succes te maken, groeide ik. Dat houd je nou eenmaal niet tegen. En ik raadpleeg al jaren mijn "wijze ik" als adviseur. Niet meer mijn innerlijke criticus. En dát is een wereld van verschil.”
– Sabine Wisman

"Alles stroomt! Wat ben ik blij met de groep, het programma, de groep coaching calls, Sabine en hoe iedereen met elkaar meedenkt en meeleeft. Enorm inspirerend. Ik hanteer nu betere prijzen, heb een helder plan, een goede focus en meer zelfvertrouwen als ondernemer."

Wietske Westra

"Ik kreeg meer grip op mijn bedrijf. Zaken werden helderder en helderder. Ik ben veel bewuster gaan plannen, heb een jaarplan een zorg ervoor dat ik er iedere dag mee aan de slag ben."

Thea Schukken

Krijg antwoord op je vragen…

Waar wil ik me komende jaren écht mee bezig houden?
Waar heb ik een schop(je) onder de kont nodig?
Hoe kies ik mijn ideale klant?
Ik…een merk? Maar wat voor één dan?

Waar vind ik mensen die snappen waar ik tegenaan loop? (Hier!)
Ben ik de enige die twijfelt over marketing? (Neen)
Is mijn prijs te hoog of te laag?

Is het tijd om meer zichtbaar te worden? (Bingo!)
Waar moet een goede website aan voldoen?
Ik wil alleen maken, geen verkoopgedoe. Kan dat? (Neen)
Hoe kom ik aan meer klanten?

Hoe we dit doen? Met deze puike Creative Biz mix:

Acht stappen voor overzicht en structuur

Voor elke stap staat er een mini-workshop klaar in de online school van The Creatives Club. Te volgen waar jij maar wil (thuis of onderweg) en speciaal ontwikkeld om jou inzicht en zelfvertrouwen te geven bij het laten groeien van jouw bedrijf.

Stap 1 | Jij en de perfecte match met je bedrijf
Stap 2 | Je ideale klant
Stap 3 | Je puike product of dienst
Stap 4 | Je mooie merk

Stap 5 | Je website
Stap 6 | Je marketing en promotie

BONUS ❶ Goed starten: je mentale make-over
BONUS ❷ Je centen

Bij elke mini-workshop zitten werkbladen met vragen en opdrachten die jou verder brengen bij de groei van je business.

Krachtige groupcalls voor meer helderheid en inzicht

Elke veertien dagen is er een live online gesprek met Sabine en je Creative Biz buddy’s. Om te helpen bij het zetten van die stappen en uitdagingen/keuzes rondom je bedrijf. Wie is je doelgroep precies, wat maakt jouw bedrijf speciaal, wat is je focus, hoe stijgt je verkoop? We delen tijdens het gesprek kennis, ervaringen, meningen en ideeën. De blik van Sabine en de anderen helpt. Zelf zit je er namelijk middenin maar de andere leden hebben meer afstand en overzicht.

Voor de eerste bijeenkomst ontvang je een infopakket met handige werkbladen die jouw deelname aan elke groupcall optimaliseren.

Online clubhuis voor support en feedback

Tussen de groupcalls is er contact met de andere Creative Biz buddy’s en Sabine. Als je wil dagelijks. Wil je verder ingaan op iets wat er tijdens de groupcall ter sprake kwam? Heb je een vraag naar aanleiding van een mini workshop? Wil je een aha-moment delen? This is the place. Je maakt deel uit van een groep waarin iedereen slimmer wordt en groeit.

En...je ontvangt bij de start de Creative Biz box. 

Er is voldoende aandacht voor jou.

Er is namelijk dit jaar maar plek voor 12 personen voor de Grow Your Creative Biz 90 dagen boost en vol is echt vol. Dit is omdat ik bij iedereen graag maximaal resultaat zie. En dat lukt nou eenmaal minder goed als je vanwege een te grote groep om aandacht moet strijden. Je bent zó welkom. Dus kom. Er wacht een groep inspirerende creatieve ondernemers op je. 

Investering
1237 euro 
excl. BTW
(1497 incl. BTW) 

Het is aftrekbaar (want voor opleiding) en ga er gerust vanuit dat je de investering er uit haalt. En: meer dan dat.

Veelgestelde vragen...

De 90 dagen boost met Sabine's begeleiding vindt één keer per twaalf maanden plaats. Dit keer van 1 november 2023 tot en met 30 januari 2024. De kick-off is dinsdag 7 november van 13:00 tot 16:00 in Haarlem. Kan je iedereen met wie je dit reisje gaat ondernemen, ontmoeten.

Als je solo-ondernemer bent met een creatief beroep. 
Je open en eerlijk durft te zijn naar jezelf en anderen.
Je stappen durft te zetten op basis van lef en met liefde voor wat je doet.
Je kunt nemen én geven tijdens de groupcalls.
Je er helemaal voor wil gaan en niet alleen tijdens deze 90 dagen.
Je het misschien best eng vindt om keuzes te maken en het toch doet.
Je niet bang bent om doelen te stellen en je eraan te houden omwille van de groei en bloei.
 

Dan: JA! 

 

 

Voor solo-ondernemers die alleen willen nemen tijdens een groupcalls en niet willen geven.
En ook voor diegene die juist alleen maar willen geven en niet kunnen nemen.
Die eigenlijk op zoek naar een klets-kwebbel-keuvelgroepje.
Die het best eng vinden om keuzes te maken en het om die reden niet doen.
Die de rillingen krijgen van doelen stellen en zich wat die doelen betreft in geen duizend jaar wil verantwoorden tegenover de groep.

Dan...neen.

“Hallo daar! Ik ben Sabine. Naast zelf maken (begonnen als schrijver en daarna illustrator) geef ik sinds 2004 creatieve cursussen. Eerst op (kunst)opleidingen en vanaf 2009 onder mijn eigen vlag met zelf ontwikkelde cursussen en programma’s die ik geef in binnen- en buitenland. De laatste jaren begeleid ik veel creatieven bij de groei als ondernemer. Met doen, lef en regelmatig stil staan bij waar ik naartoe wil, kwam ik tot een goed lopend bedrijf. En dat gun ik iedereen. Want wat is het leuk en bevredigend!”

Ze reageert tijdens de groupcalls op jouw problemen, uitdagingen en andere kwesties die je als creatieve ondernemer tegen komt. Zet daarvoor haar vijftien jaar ervaring als creative solo-ondernemer in. Soms moet ze tijdens een groupcall streng zijn, daar ontkom je als gesprekleider van een groep enthousiaste creatievelingen niet aan. Geeft niks. Die strenge stem (nouja...bij wijze van) is voor het goede doel: om te waarborgen dat iedereen aan het woord en bod komt binnen de gestelde tijd van de groupcall.

We zien elkaar voor de group call de eerste* en derde dinsdag van de maand van 12:30 tot 14:00 uur via Zoom. Daar ontvang je alle info over.

Verder ben ik in The Creatives Club community op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

*Op de eerste dinsdag van november (7 november) is er geen call want dan is de - hoera - live kick off in Amsterdam.

Nog een greep uit reacties van blije deelnemers:

 

'Ik heb heel veel geleerd, meer richting en vertrouwen en ook meer durf. Dat zorgt voor een goede basis waar ik steeds op terug val.'
Sanne van der Bruggen

'Ik kreeg een nieuw idee voor mijn bedrijf en nu, drie maanden later, heb ik dat voor een deel al gerealiseerd. De cursus hielp me om duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat stap voor stap voor elkaar krijg. Ik ben superblij met de resultaten.'
Marloes Reijenga

'Grow Your Creative Biz was voor mij de kans mijn bedrijf een meer specifieke richting op te sturen. Sabine denkt heel positief en ziet mogelijkheden. Ook heeft ze een heerlijke no nonsense mentaliteit. Grow Your Creative Biz was best intensief. Er was theorie en er waren opdrachten en groupcalls. Ik ging ervoor. Zaken werden concreter. Ik heb nu een duidelijk plan en goede stappen gezet mijn business krachtiger neer te zetten. En de volgende stappen heb ik al helder. Ook weet ik veel beter wat ik wel en niet wil. Heel fijn! Wat ook helpt, is de bewustwording dat het veelal om lef gaat. Er is dus ook wat verandert aan mijn mindset. Ik kan het gewoon!'
Gitta de Zwart 

'Ik wilde structuur en sneller groeien. Het was nu of nooit. Mijn bedrijf moest van de grond komen of anders moest ik een baan zoeken, wat ik niet wilde. Het was inspirerend! Ik kan nu steeds weer het geleerde in praktijk brengen. Heb nu structuur en ben met mijn bedrijf volledig uit de kinderschoenen. Opdrachten komen binnen. Dolblij met alles.' 
Julie Beerepoot 

‘Ik was bezig met de transitie van werken in loondienst naar ondernemer zijn. Grow Your Creative Biz heeft mij enorm aan het denken en werk gezet. Wat leerde ik een hoop. Ik weet nu perfect wat ik kan aanpassen, toepassen of juist moet laten om mijn bedrijf te laten groeien.'
Michel van Hillo

‘Het programma leek me een mooi middel om mijn bedrijf en mijzelf serieus te gaan nemen, want dat was precies wat ik wilde. Ik vond het inspirerend en geruststellend dat ik niet alleen ben in vraagstukken rondom mijn bedrijf. De theorie, opdrachten en het contact met mede ondernemers hielpen me enorm. Ik heb nu veel meer inzicht in mijn bedrijf en hoe het groeit. Sabine is een top mens. Altijd daar en niet bang om haar openheid en kwetsbaarheid te tonen. Dat maakt haar zo toegankelijk.’ 
Mariette Haarlem

‘Ik wilde mijn eigen cursus ontwikkelen en op de markt brengen, zo kwam ik bij Grow Your Creative Biz terecht. Het is fijn dat ik niet alles alleen uit hoefde te vogelen. Ook fijn waren de groep gesprekken op hoog- en ook dieptepunten. De steun, aanmoediging en nieuwe inzichten hielpen me enorm. Mijn eerste lange cursus is inmiddels gegeven en de volgende komt eraan.'
Aafke Frederik

‘Hoe benader ik potentiële opdrachtgevers het beste? Daar kwam ik onvoldoende uit. De cursus was prettig intensief. Ik weet nu precies hoe ik aan opdrachtgevers kom en heb veel meer durf mezelf te laten zien.'
Irma van Osch

'Ik had een boost nodig om weer trots te zijn op mijn eigen toko. De Creative Biz is als een stimulerende trein. Een trein die je meeneemt en achter je broek aanzit om dingen helder te krijgen en doelen te stellen, zodat je meer uit je business en eigen talenten kunt halen. Het heeft me superveel energie en kracht gegeven om te gaan staan voor waar ik in geloof. Ik durf te focussen en dat zorgt er nu voor dat ik supertrots ben op mijn eigen bedrijf!'
Inez de Zwart

‘Ik bleef maar ronddraaien over hoe je de zaken aanpakt op promotie en marketing gebied. Dat was een van de redenen om mee te doen. Wat was het een boost! Veel input waarmee ik verder kan en veel resultaat behaald. Daarnaast een perfecte stok achter de deur. Ik heb meer lef, doe meer, plan beter en zette meteen succesvolle stappen wat promotie en marketing betreft.'
Marjolein Perin

'Alle stappen van de Creative Biz samen vormen mijn masterplan. Telkens als ik die stappen zet, groei ik. Voor het eerst als ondernemer heb ik echt een haalbaar verdienmodel.'
Mirjam van Steenbrink

 

Is er iets nog niet duidelijk of twijfel je of het echt iets voor je is, dan hoor ik heel graag van je. Bel 06 12312982 of mail me.

© The Creatives Club® | Sabine Wisman

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.