Helderheid. Inzicht. Lef. Stappen zetten. Meer structuur en richting. En dit vanuit plezier, flow en liefde voor wat je maakt of doet.

 

Komt voor elkaar! Dit keer hoef je het niet in je up uit te vogelen. Doe je het met steun van mij als creatives mentor en met gelijkgestemde ondernemers: tekenaars, kunstenaars, illustratoren en grafisch ontwerpers of vormgevers.

Na succesvolle en uitverkochte jaren zal Grow Your Creative Biz vanaf 1 november 2023 weer live starten met de 90 dagen boost. Zit jij er op 30 januari heel anders bij dan nu.

 Er is dit keer plek voor maar 12 ondernemers met een creatief beroep (die nog in hun eerste 5 jaar zitten of toe zijn aan een make over) zodat er iedereen ook echt aan bod komt tijdens de meetings.

Begin november start het programma met een live kick-off op 7 november zodat iedereen elkaar ontmoet.

Ik stuur je met plezier als eerste dit najaar een reminder als de informatie compleet is en...de inschrijving van Grow Your Creative Biz open. Wil je dat?

Ik wil groeien! Jazekers. Zo'n 90 dagen boost klinkt behoorlijk smakelijk...

"Alles stroomt! Wat ben ik blij met de groep, het programma, de groep coaching calls, Sabine en hoe iedereen met elkaar meedenkt en meeleeft. Enorm inspirerend. Ik hanteer nu betere prijzen, heb een helder plan, een goede focus en meer zelfvertrouwen als ondernemer."

Wietske Westra
volgde Grow Your Creative Biz

© The Creatives Club® | Sabine Wisman

Close

50% Complete