Hét persoonlijke traject voor illustratoren, ontwerpers, tekenaars, vormgevers en kunstenaars die binnen zes maanden flink willen groeien op creatief vlak of op zakelijk vlak.

93 deelnemers gingen jou voor.

  Hallo daar, mede creatieveling. Hier Sabine.

Groeien gaat met ups en downs. Wist je allang natuurlijk. Je mist soms nou eenmaal helderheid en overzicht. Of je laat je bij keuzes leiden door twijfel, zorgen of angst. Dat is rot. Maar je zit √≥√≥k regelmatig in de idee√ęn-flow. Dat is juist heerlijk! Je ziet dan alles voor je. Bent kwispelend enthousiast. Ziet grote kansen voor je eigen creatieve ontwikkeling¬†of¬†voor je onderneming.¬†

Naar het volgende niveau gaan, dat ene project afronden of van richting veranderen met je creatieve bedrijf en bestaan. Het gaat niet vanzelf. En gehoor geven aan je creatieve¬† of commerci√ęle¬†verlangens gaat ook niet vanzelf.

Want hoe ga je van denken en dromen naar doen? Het voor elkaar krijgen? Daadwerkelijk scherp krijgen én voorrang geven aan waar je naar verlangt?

Als je het zat bent dat in je up uit te moeten vogelen en doen, ben je hier op de juiste plek. 

"Alles viel op zijn plek. Ik ben ontroerd en dankbaar."

(Margré Mijer)

"Ik durfde eindelijk mijn hart te gaan volgen en nu staan uitgevers te springen om met me te werken."

(Kim Merel)

"Mijn omzet steeg en ik heb nu álle vertrouwen in de toekomst."

 (Neeltje van der Wouden)

Dit is het enige mentoring traject exclusief voor tekenaars, ontwerpers, illustratoren, kunstenaars en vormgevers waarin je persoonlijk, stap voor stap begeleid wordt om van dromen naar doen te gaan. 

 

 • In¬†6 inzicht gevende¬†en transformerende maanden sneller groeien en successen boeken op het gebied van creatieve ontwikkeling, creatieve projecten, producten en/of omzet.
 • Krijg meer zelfvertrouwen en lef om jouw ideale¬†creatieve bestaan¬†in¬†6 maanden op jouw voorwaarden uit te bouwen/verbouwen, zodat je er nog meer plezier aan beleeft.
 • Luister naar je verlangens en maak meer keuzes vanuit je hart, zowel wat creativiteit als ondernemen betreft. Zo zorg je ervoor dat jij en je (werk)bestaan perfect op elkaar afgestemd zijn.
 • Je gesteund, extra gemotiveerd en extra dapper voelen door het contact met Sabine en mede creatieve ondernemers met wie je veel gemeen hebt.¬†Je hoeft het dit keer niet allemaal in je up uit te vogelen.¬†

"Alles stroomt!!!"

Wietske Westra

"Ik ben in zes maanden al meer opgeschoten dan in de drie jaar ervoor."

Alette de Roos

"Wat is het een boost! Ik heb meer lef, doe meer, plan beter en zette zoveel succesvolle stappen. "

Marjolein Perin

Dit is geen online doe-alles-maar-zelf programma

Ik adviseer op maat. Ik steun op maat. Ik stel je prikkelende, uitdagende vragen op maat. Geef je experimenten en opdrachten op maat. Ik geef een schop onder de kont op maat. We kijken naar wat werkt voor JOU. Het is dus geen online programma waar je aan je lot wordt overgelaten. Ik help je. We doen het samen.

¬† ‚󏬆

 Je komt waar je wil zijn door...
1 op 1 mentoring sessies met mij voor actie en verdieping

Eén keer per maand is er een Zoom sessie met mij. We lopen in die 6 maanden lekker gestructureerd (geeft rust en overzicht, geloof me) door 8 fases samen. Zo ga jij van dromen naar doen. Elke fase heeft zo zijn uitdagingen maar samen kunnen we die aan. Aan het eind van elke maand is er een uitgebreide check-in van mij bij jou, zodat je op koers blijft.

‚óŹ

Je komt waar je wil zijn door...

krachtige mastermind calls voor meer helderheid en inzicht

Twee¬†keer per maand zijn er een live online calls met¬†mij al¬†en vrouwen die √≥√≥k het Your Creative Success traject volgen. Deze calls¬†helpen bij uitdagingen, kansen en keuzes.¬†We delen tijdens het gesprek kennis, ervaringen, meningen en idee√ęn. De blik van en het contact met anderen (met wie je veel gemeen hebt, let maar op) helpt enorm.¬†¬†

‚óŹ

Je komt waar je wil zijn door...
de 24/7 online community voor nog meer support

Tussen de group mentoring calls is er  voor wie wil contact met andere creatieve ondernemers die het Your Creative Success traject doen en Sabine. Heb je een vraag? Wil je een aha-moment delen? This is the place.  Je maakt deel uit van een club gelijkgestemden waarin iedereen ups en downs heeft, slimmer wordt, stappen blijft zetten en groeit. 

 

‚óŹ

Er is voor maximaal...
tien mensen plek in het Your Creative Success traject

Zoals gezien/gehoord in:

"De eerste vier weken waren al een ommezwaai. Weg zwart gat. Ik las dat positieve hier steeds in reviews van cursisten en ik dacht altijd: dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het gebeurde bij mij ook. Na een half jaar kan ik zeggen dat het de beste investering ooit was."

Margré Mijer

Voor wie is Your Creative Success? Dit traject is helemaal wat voor jou...

 • Als je al een¬†creatieve ondernemer bent zoals tekenaar, kunstenaar, ontwerper, illustrator of grafisch vormgever en door wil groeien.
 • Je open en eerlijk durft te zijn naar jezelf tijdens de calls.
 • Je kunt nemen √©n geven tijdens de mastermind calls.
 • Je best aan je mindset wil werken (je kritische stem dimmen en je helpende, wijze stem verder ontwikkelen).
 • Je zin hebt om excuses gedag te zeggen.
 • Je er 6 maanden helemaal¬†voor¬†wil gaan.
 • Je enthousiast wordt van het lezen van deze pagina en het daarnaast ook een tikje spannend vindt. Dat mag.
 • Het belangrijkste is dat jij¬†bereidt bent om echt¬†in¬†een liefdevolle¬†actiemodus te gaan. Je kan alleen groeien √©n alles uit deze investering halen, als je bereidt bent om te gaan d√≥en met heel je hart en hoofd.

Dan: JA! Helemaal voor jou.

"Sabine heeft mijn pad voor altijd een nieuwe richting gegeven. Het is voorbij gevlogen en tegelijk: wat is er veel gebeurd! Ik heb dingen meegemaakt tijdens Your Creative Success die ik nooit had verwacht. Ik ben er vol in gedoken en vond het zeker in het begin niet altijd makkelijk, maar moet je nu eens kijken. Zoveel moois gebeurde er. Sabine daagde me uit om m'n hart te gaan volgen. Dat deed ik. En als je vanuit je hart gaat, een plan maakt en lef toont.…nu staan uitgevers te springen om met mij samen te werken. Een uitgever die ik hiervoor niet eens durfde te mailen, belt mij om te zeggen hoe graag ze met mij willen werken. Ik kan het haast niet geloven."

Kim Veenman

‚úĒÔłŹ 1 op 1 Live Kick-Off

Meteen goed van start gaan, wat dacht je. We duiken 2 uur diep in je doelen en verlangens. Je droomdoel wordt haarscherp. De sessie is online via Zoom of live in Haarlem.

‚úĒÔłŹ Een keer per maand een 1 op 1 Zoom sessie met Sabine

We kijken naar wat lukte, wat (nog) niet lukte en wat je nodig hebt aan kennis,  advies, steun, kunde of extra lepel lef om voorwaarts te gaan. Je maakt een actieplan voor de komende 30 dagen.

 

‚úĒÔłŹ 12 maanden toegang tot de online leeromgeving

Waarin je fase voor fase leert over hoe je van dromen naar doen gaat. Handig voor nu én voor de rest van je creatieve bestaan. 

‚úĒÔłŹ Twee live dagen

De workshop My Creative DNA en de workshop Creative Confidence Boost.¬†Twee keer een dag om helemaal stil te staan bij jezelf als homo creativus en daar ge√Įnspireerd √©n gemotiveerd uit te komen zodat je er nog meer tegenaan kan.

‚úĒÔłŹ Bonus: mijn nummer 1 zelf coaching tool

Fan bij velen. En niet voor niets. Deze tool helpt je keer op keer door twijfels, obstakels, angsten, dilemma's en anderre wegversperringen heen zodat jij stappen blijft zetten en je droomdoel verwenzenlijkt.

‚úĒÔłŹ Bonus: online community

Als deelnemer van Your Creative Success ontvang je exclusieve toegang tot The Creatives Club. Een online community om de sparren met andere creative creatures. We helpen elkaar en denken met elkaar mee.

Wat is de investering van Your Creative Success?

De investering van Your Creative Success bedraagt ‚ā¨2970 exclusief BTW of zes termijnen van ‚ā¨495 exclusief BTW.

Ja, wij creatieven hebben lanterfanten nodig. Eens. Maar met aanmodderen...

...verlies je tijd en energie én luister je niet naar dat mooie droomdoel dat verwezenlijkt wil worden. De wereld in wil met jou. En dat is eeuwig zonde. Dus...

...klaar voor de volgende stap? (Je bent al zo ver gekomen op deze pagina, dat ik zomaar het idee hebt dat je niet langer wil aanmodderen). Want jij wil de dingen anders doen. Je hebt grootse dromen en doelen, wil deze waar gaan maken en daar niet drie jaar over doen.

En daarvoor ben je hier helemaal op de juiste plek.

Boek nu je vrijblijvende gesprek en binnen 30 a 45 minuten waarna je weet  waar je staat, waar je naartoe wil groeien en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of dit traject op dit moment de beste match is voor jou. Als dat niet zo is, verwijs ik je door naar een collega.

Over mij...

Al meer dan vijftien jaar help ik creatieven bij hun groei. Ik geef workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Daarnaast werd ik ingehuurd door opleidingen en scholen (o.a. de Hogeschool van Amsterdam en Sketchbook Skool).

Een creatieve levensstijl waarbij je je niet alleen bezighoudt met creatief werk, maar ook tijd vrijmaakt voor je creatieve groei en het managen van een creatieve onderneming, ervaar ik als nogal fantastisch en bevredigend.

Als schrijver en illustrator had ik vrijwel altijd meer werk dan ik aankon, soms zelfs meer dan goed was voor mijn welzijn. Wat ik na bijna 20 jaar creativiteit en ondernemerschap 100% zeker weet is dit. Het gaat voor een blij (werk)bestaan niet alleen om werken aan je mindset. Ook niet alleen om nog beter leren hoe je geld verdient. En ook niet alleen om je ontwikkeling op creatief gebied. 

Het gaat juist om draaien aan al die knoppen en...alleen in lijn met jouw huidige verlangens! Zo werd Your Creative Success geboren.

Voorwaarts...want je  toekomst wacht op je. 

 

'Ik heb meer richting, vertrouwen en ook meer durf.'
Sanne van der Bruggen

‚óŹ

'Ik kreeg een nieuw idee voor mijn bedrijf en nu, drie maanden later, heb ik dat voor een deel al gerealiseerd. Sabine hielp me om duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat stap voor stap voor elkaar krijg. Ik ben superblij met de resultaten.'
Marloes Reijenga

‚óŹ

'Sabine denkt heel positief en ziet mogelijkheden. Ook heeft ze een heerlijke no nonsense mentaliteit. Ik ging ervoor. Ik weet nu wat ik wel en niet wil. Heel fijn! Er is wat verandert aan mijn mindset. Ik kan het gewoon!'
Gitta de Zwart 

‚óŹ

'Het heeft me superveel energie en kracht gegeven om te gaan staan voor waar ik in geloof. Ik durf te focussen en dat zorgt er nu voor dat ik supertrots ben op mijn eigen bedrijf!'
Inez de Zwart

‚óŹ

‚ÄėEr kwam¬†meer ruimte voor wat ik echt wil doen¬†en maken. Het gaf me rust.‚Äô
Carmen Nutbey 

‚óŹ

'Sabine is een top mens. Altijd daar. Niet bang om haar openheid en kwetsbaarheid te tonen. Dat maakt haar zo toegankelijk.'
Mariette Haarlem

‚óŹ

‘Ontzettend fijn dat ik niet alles alleen uit hoefde te vogelen. Ook fijn waren de groep gesprekken op mijn hoog- en ook dieptepunten. De steun, aanmoediging en nieuwe inzichten hielpen me enorm.'
Aafke Frederik

‚óŹ

‘Ik heb zoveel meer durf mezelf te laten zien. Meer zelfvertrouwen. Alleen dat al.'
Irma van Osch

© Sabine Wisman | The Creatives Club® 

Close

50% Complete

Kom op de wachtlijst

Dan mis je niks. Want we trekken je vrijblijvend (en als eerste) aan je jasje als Your Creative Success weer begint.