Hallo daar, mede creatieveling. Hier Sabine, oprichter van The Creatives Club.

Groeien gaat met ups en downs. Je mist soms helderheid en overzicht of laat je je bij keuzes leiden door twijfel en angst. Dat is rot. Maar je zit óók regelmatig in de ideeën-flow. Dat is juist heerlijk! Je ziet dan alles voor je. Bent enthousiast. Ziet grote kansen voor de komende periode.

Naar het volgende niveau gaan of van richting veranderen met je creatieve bedrijf en bestaan gaat niet vanzelf.

Want hoe ga je van denken en dromen naar doen? Het voor elkaar krijgen? Voorrang geven aan waar je naar verlangt?

Wat als je het dit keer doet op een nieuwe manier? Weg met goede voornemens die je snel vergeten bent. Jij pakt het de komende twaalf maanden anders aan. Kom maar op met die 7 succes versnellers van Your Creative Success. En kom maar op met die inspirerende mentoring en groep waarin jij je thuis voelt.

 

In 12 maanden doorgroeien naar het creatieve bestaan en bedrijf dat op alle vlakken bij jou past en waar jij (hallo leukderd!) in schittert.

"Alles viel op zijn plek. Ik ben ontroerd en dankbaar."

(Margré Mijer)

"Ik durfde eindelijk mijn hart te gaan volgen en nu staan uitgevers te springen om met me te werken."

(Kim Merel/Veenman)

"Mijn omzet steeg en ik heb nu álle vertrouwen in de toekomst."

 (Neeltje van der Wouden)

 • In 12 inzicht gevende en transformerende maanden samen sneller groeien en successen boeken op het gebied van mindset, creativiteit en omzet.
 • Krijg meer zelfvertrouwen en lef om jouw ideale creatieve bestaan in de komende 12 maanden op jouw voorwaarden uit te bouwen/verbouwen, zodat je er nog meer plezier aan beleeft.
 • Luister naar je verlangens en kies meer vanuit je hart wat Creativity, Cash en Confidence betreft zodat jij en je (werk)bestaan perfect passen.
 • Je klaar bent met van de ene worskhop naar de andere coach hoppen. Je een plek zoekt waar je je thuis voelt en niet weg hoeft.
 • Je gesteund, extra gemotiveerd en thuis voelen door het contact met Sabine en creatieve ondernemers met wie je veel gemeen hebt. Je hoeft het dit keer niet allemaal in je up uit te vogelen. 

"Alles stroomt!!!"

Wietske Westra

"Ik ben zes maanden al meer opgeschoten dan in de drie jaar ervoor."

Alette de Roos

"Wat is het een boost! Ik heb meer lef, doe meer, plan beter en zette meteen succesvolle stappen. "

Marjolein Perin

Krijg antwoord op je vragen…

Waar wil ik me de komende jaren écht mee bezig houden?
Hoe minimaliseer ik twijfel en durf ik te kiezen? 

Waar heb ik een schop(je) onder de kont nodig?
Waar vind ik mensen die snappen waar ik tegenaan loop en me steunen? (Hier!)

Hoe houd ik de sprankel en het enthousiasme in wat ik maak?
Hoe krijg ik de juiste money mindset?
Is het tijd om te doen waar ik echt naar verlang? (Bingo!)

Hoe doen we dat? Met de unieke Your Creative Success mix:

  

 Je groeit door...
de 7 Succes Versnellers voor helderheid en inzicht

Er zijn 7 sappige Succes Versnellers voor jou als maker en creatieve ondernemer. Zie ze als 7 knoppen waar je aan kunt draaien. Succes hebben in je creatieve (werk)bestaan had je nog nooit zo in de hand. Je vindt de 7 succes versnellers in de modules die te volgen zijn waar jij maar wil: thuis of onderweg. Speciaal ontwikkeld om jou inzicht en zelfvertrouwen te geven zodat jij alle Creative Success kunt behalen waar je naar verlangt en op jóuw voorwaarden. We gaan je droom super helder krijgen en je denken zo masseren dat je gaat dóen. En onderweg gaan we dit keer geen uitdaging of hobbel uit de weg.

Elk van de 7 versnellers kent zo zijn uitdagingen. Dat gebeurt nou eenmaal bij doorgroeien. Geeft niks. Die kunnen we aan. Bij elke module horen er daarom werkbladen met vragen en opdrachten die jou verder brengen naar inzicht en succes. Daarnaast krijg je een persoonlijke Groei Kaart waarin je bij start en na elke drie maanden scherp krijgt waar je nu staat.

...op naar meer Confidence, Creativity en Cash

 

Je groeit door...

krachtige group mentoring calls voor meer actie en verdieping

Twee keer per maand is er een live online call met mij al en je mede Your Creative Success clubgenoten. Om te helpen bij uitdagingen, kansen en keuzes bij het implementeren van de 7 sappige Succes Versnellers in jouw creatieve bestaan en bedrijf. We delen tijdens het gesprek kennis, ervaringen, meningen en ideeën. De blik van en het contact met anderen helpt enorm.  


Voor de gesprekken ontvang je een planner inclusief handige voorbereidingsvragen die jouw deelname aan een groupcall keer op keer optimaliseren.

 

Je groeit door...
de online community The Creatives Club voor support en feedback

Tussen de group mentoring calls is er contact met andere creatieve ondernemers en makers die Your Creative Success volgen en Sabine. Wil je verder ingaan op iets wat er tijdens de groupcall ter sprake kwam? Heb je een vraag over hoe je verder moet met één van de succes versnellers? Wil je een aha-moment delen? This is the place. (En goed nieuws: na de 12 maanden is er de mogelijkheid om bij de Club te blijven).

Het is als een online mastermind groep. Je maakt deel uit van een club gelijkgestemden waarin iedereen ups en downs heeft, slimmer wordt, stappen blijft zetten en groeit. 

 

Je kan kiezen voor...

de VIP versie (1 op 1 mentoring sessies met Sabine er bij).

Extra scheppen Sabine. Nóg meer begeleiding dus. Een live kickstart sessie om scherp te krijgen wat je in deze 12 maanden wil bereiken en wat je in de weg zou kunnen staan. Daarna elke maand een 1 op 1 gesprek. Want ben je nog lekker op dreef? Wat zijn je successen en huidige uitdagingen? Wat heb je nodig om voorwaarts te gaan? Waar kan je een schop onder de kont (of steuntje in de rug) gebruiken? Extra hulp is hier.

Ik werk met slechts 10 Your Creative Success VIP deelnemers.

Zoals gezien/gehoord in:

"De eerste vier weken waren al een ommezwaai. Weg zwart gat. Ik las dat positieve hier steeds in reviews van cursisten en ik dacht altijd: dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het gebeurde bij mij ook. Alles viel op zijn plek. Ik was ontroerd en dankbaar. En na een half jaar kan ik zeggen dat het de beste investering ooit was."

Margré Mijer

Voor wie is Your Creative Success precies?

Voor jou? Of niet voor jou?

Voor wie is Your Creative Success vooral wel ?
Als je al een creatieve ondernemer bent zoals tekenaar, kunstenaar, illustrator of grafisch vormgever.
Je open en eerlijk durft te zijn naar jezelf en anderen.
Je kunt nemen én geven tijdens de groupcalls.
Je zin hebt om excuses gedag te zeggen. (Hallo wereld! Hier ben ik!)
Je er helemaal voor wil gaan de komende 12 maanden.
Je enthousiast wordt van het lezen van deze pagina en het daarnaast ook een tikje spannend vindt.
Dan: JA! Helemaal voor jou.

Voor wie is Your Creative Success niet ? 
Voor mensen die nog geen creatieve onderneming hebben in de hoek van tekenen, ontwerpen, kunst, vormgeving, illustreren of printen.
Voor creatievelingen die alleen willen nemen tijdens een groupcall en niet willen geven.
Die eigenlijk op zoek zijn naar een klets-kwebbel-keuvelgroepje of klets-kwebbel-keuvel mentor.
Die het zo eng vinden om keuzes te maken en het om die reden nooit zullen doen.
Die het super spannend vinden om gehoor geven aan hun verlangens rondom dat creatieve bestaan en dito bedrijf en ook dat om die reden van ze lang zal ze leven niet doen.
Dan: NEEN. Helemaal niks voor jou.

"Sabine heeft mijn pad voor altijd een nieuwe richting gegeven. Het is voorbij gevlogen en tegelijk: wat is er veel gebeurd! Ik heb dingen meegemaakt tijdens Your Creative Success die ik nooit had verwacht. Ik ben er vol in gedoken en vond het zeker in het begin niet altijd makkelijk, maar moet je nu eens kijken. Zoveel moois gebeurde er. Sabine daagde me uit om m'n hart te gaan volgen. Dat deed ik. En als je vanuit je hart gaat, een plan maakt en lef toont.…nu staan uitgevers te springen om met mij samen te werken. Een uitgever die ik hiervoor niet eens durfde te mailen, belt mij om te zeggen hoe graag ze met mij willen werken. Ik kan het haast niet geloven."

Kim Veenman

Waarom ik?

Al meer dan vijftien jaar help ik creatieven bij hun groei. Ik gaf workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Daarnaast werd ik ingehuurd door opleidingen en scholen (o.a. de Hogeschool van Amsterdam en Sketchbook Skool).

Een creatief bestaan en dito bedrijf hebben vind ik nogal geweldig en bevredigend. Als schrijver en illustrator had ik, naast dus dat werken met creatieven, meestal meer maakwerk dan ik aankon. Soms ook meer dan goed was voor mijn welbehagen. Ik verlegde mijn focus om de zoveel jaar. Ik weet: elk niveau kent zo z'n uitdagingen. Ik leerde en groeide telkens weer. Wat er voor nodig is? Voor dat groeien?

Wat ik na bijna 20 jaar ondernemerschap 100% zeker weet is dit. Het gaat niet alleen om werken aan je mindset. Ook niet alleen om nog beter leren hoe je geld verdient. En ook niet alleen om hoe je je op creatief gebied ontwikkelt.

Het gaat juist om draaien aan al die knoppen en...in lijn met je verlangens! Om werken aan die mix van mindset, creativiteit én omzet dus. Dát is wat werkt.

Kies nu waar jij de grootste 'Yes!' bij voelt en verander voorgoed je (werk-)bestaan:

✔️ 12 maanden programma met de 7 Succes Versnellers (en persoonlijke Groei Kaart)

✔️ 2 x per maand live online group mentoring call

✔️ Online accountability groep met gelijkgestemden

✔️ Lidmaatschap The Creatives Club warin je vragen stelt aan Sabine en andere Creatives

✔️ Zomerborrel en winterborrel

✔️ Your Creative Success box vol goodies

✔️ BONUS Sabine's nummer 1 zelf coaching tool

✔️ BONUS  Live workshop My Creative DNA en live workshop Creative Confidence Boost elk t.w.v. 397 euro (=  totaal 794 euro)

✔️ TIJDELIJKE BONUS Vier pagina's voor en over jou in het nieuwe Dutch Who Draw/Paint/Print magazine (verschijnt in 2023)

➜ Laten we vrijblijvend bellen om te kijken of jij, ik en Your Creative Success de beste match zijn. 

Yes! Dit wil ik. Ik boek een gesprek.

 - slechts 10 VIP plekken -

Alles zoals de normale Your Creative Success versie plus:

✔️ Een live 1 op 1 kickstart sessie met Sabine inclusief lunch

✔️ Elke maand een 1 op 1 mentoring sessie via Zoom met Sabine

✔️ BONUS Elke maand tussentijdse check-in via email

✔️ TIJDELIJKE BONUS Gratis deelname aan de driedaagse Creativity Trip naar Parijs t.w.v. 997 euro

➜ Laten we vrijblijvend bellen om te kijken of jij, ik en Your Creative Success de beste match zijn.

Yes! Dit wil ik. Ik boek een gesprek.

Voorwaarts...want er wacht hier een inspirerende groep creatievelingen op je. En je toekomst wacht óók op je. 

 

'Ik heb meer richting, vertrouwen en ook meer durf. Dat zorgt voor een goede basis waar ik steeds op terug val.'
Sanne van der Bruggen

'Ik kreeg een nieuw idee voor mijn bedrijf en nu, drie maanden later, heb ik dat voor een deel al gerealiseerd. Sabine hielp me om duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat stap voor stap voor elkaar krijg. Ik ben superblij met de resultaten.'
Marloes Reijenga

'Sabine denkt heel positief en ziet mogelijkheden. Ook heeft ze een heerlijke no nonsense mentaliteit. Ik ging ervoor. Zaken werden concreter. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil. Heel fijn! Er is wat verandert aan mijn mindset. Ik kan het gewoon!'
Gitta de Zwart 

'Het was inspirerend! Heb nu veel meer structuur en ben met mijn bedrijf volledig uit de kinderschoenen. Opdrachten komen binnen. Dolblij met alles.' 
Julie Beerepoot 

'Het heeft me superveel energie en kracht gegeven om te gaan staan voor waar ik in geloof. Ik durf te focussen en dat zorgt er nu voor dat ik supertrots ben op mijn eigen bedrijf!'
Inez de Zwart

'Mijn denken is anders. Ik denk groter en durf veel meer.'

Josien Brands 

‘Er kwam meer ruimte voor wat ik echt wil doen en maken. Het gaf me rust.
Carmen Nutbey 

'Sabine is een top mens. Altijd daar. Niet bang om haar openheid en kwetsbaarheid te tonen. Dat maakt haar zo toegankelijk.'
Mariette Haarlem

‘Ontzettend fijn dat ik niet alles alleen uit hoefde te vogelen. Ook fijn waren de groep gesprekken op mijn hoog- en ook dieptepunten. De steun, aanmoediging en nieuwe inzichten hielpen me enorm.'
Aafke Frederik

‘Ik heb zoveel meer durf mezelf te laten zien. Meer zelfvertrouwen. Alleen dat al.'
Irma van Osch

'Een van de vele inzichten die ik opdeed was dat ik gelijkgestemden nodig heb om te sparren. De gesprekken waren zo inspirerend en gaven me telkens moed om verder te gaan.'
Martine Vanremoortele

Veelgestelde vragen

Goede vraag. En daar gaan we:

1. Negeer je inner critic

De stem in je hoofd die zegt dat je niet goed genoeg bent, niet hard genoeg werkt en je elk moment door de mand kunt vallen. Die zegt dat je moet doen of maken wat anderen willen. Dat is je inner critic. Hij wil je beschermen voor schaamte of falen. Leer hem zowel kennen als negeren.

Na het programma...

 • Ken je je perfectionist, pusher en pleaser als nooit tevoren en snap je wat ze willen
 • Heb je tools om je inner critic te ontkrachten (naar heropvoedingskamp ermee)
 • Leer je hem negeren en zet jij krachtige stappen met lef
 • Heeft je inner critic geen invloed op je keuzes en acties

 2. Luister naar je inner co-star

De stem die vanuit een andere plek dan je hoofd klinkt. Noem het intuïtie. Noem het een gids. Het is degene in jou die je ziet zoals je bent: groots, krachtig en schitterend. Je co-star is er om je te helpen op alle momenten in je creatieve (werk-)bestaan. Leer haar kennen en naar haar luisteren want dat loont nogal de moeite.

 Na het programma...

 • Durf je te luisteren naar wat je écht wil
 • Luister naar je grote ik (die wil doorgroeien en schitteren) in plaats van je kleine ik
 • Ken je je inner co-star goed en zijn jullie een team en voel je je gesteund
 • Vertrouw je je inner co-star volledig

 3. Houd je inner creative wakker

Dit is de speelse creatieveling die je diep van binnen bent. Ze wil niets anders dan spelen, delen, ontdekken en experimenteren. Je inner creative is er om, naast het maken van veel plezier, jouw unieke stem en stijl verder te ontwikkelen (en daar word je werk beter van). Leer hoe ze niet indut.

 Na het programma...

 • Is de sprankel in jouw werk terug of vergroot (en ben je daardoor aantrekkelijker voor klanten)
 • Heb je een nog beter beeld van jouw unieke stijl en stem
 • Is je dagelijkse SpeelKwartier een gewoonte geworden
 • Ervaar je meer vrijheid en lef in wat je maakt
 • Weet je dat wat je maakt zonder opdracht, positieve impact heeft op je betaalde werk

4. Heb balans in maken voor jezelf en maken voor klanten

In je vroege ondernemerschap heb je vaak veel tijd om voor jezelf te maken en te weinig werk van klanten. Draai je eenmaal lekker, dan is er juist te weinig tijd (of zelfs geen) om voor jezelf te maken terwijl dat wél nodig is voor een blij bestaan waarin je niet alleen van klant naar klant en deadline naar deadline rent. Leer daarom nee zeggen en prioriteiten stellen.

Na het programma...

 • Snap je voorgoed waarom deze balans essentieel is voor jouw welzijn
 • Weet je hoe je tijd maakt (o.a. met de tijdmaker tool)
 • Weet je hoe je met gemak nee zegt zodat jouw balans niet in het gedrang komt
 • Heb je (nog) beter geleerd prioriteiten te stellen
 • Ervaar je meer rust en plezier. Je komt aan jezelf toe.

 5. Weet precies wat je nu te geven hebt en aan wie

Jij hebt iets te geven. En wat jij te geven hebt, doe je voor de mensen die het op waarde schatten en er klaar voor zijn. Je bent namelijk niet alles voor iedereen. Niemand is dat. Dat onderzoeken en daar meer focus in aanbrengen, maakt je aantrekkelijker. Maak er dus gebruik van. Het levert flow en centen op.

Na het programma...

 • Weet je precies wat jij nu aan de wereld te geven hebt
 • Weet je precies aan wíe je dat te geven hebt: voor jouw eigen 10%
 • Werk je alleen voor je droomklant want je nam afscheid van matige of 'wel oké' klanten
 • Is de lol in je werk daardoor groter
 • Heb je geleerd dat kiezen niet eng is als je jezelf de juiste vragen stelt

6. Wees consistent zichtbaar en pro actief

Als solo ondernemer heb je geen mega marketing budget. Wel heb je je unieke zelf en tijd. Laat jezelf zien en maak er tijd voor vrij. Omring je met mensen uit je vakgebied en met andere ondernemers. Je netwerk groeit aangenaam en met gemak. Wat social media betreft: heb een plan en wees consistent. Of je social media zelf doet of iemand voor inhuurt. En doe acquisitie. Het werkt.

Na het programma...

 • Heb je een goed plan over hoe jij jezelf (en niet alleen de opgepoetste versie) en je bedrijf laat zien
 • Heb je een plan dat bij jóu past en niet iets is wat een of andere goeroe roept
 • Weet je nu zeker dat zichtbaar zijn op je nieuwe niveau, echt loont (hallo nieuwe klanten!)
 • Weet je hoe je aquisitie doet
 • Weet je hoe je - zo u wenst - een virtual assistent inhuurt om delen van je marketing uit te laten voeren
 • Ken je leukerds van nieuwe mensen en vergrootte je je netwerk op een relaxte manier

 7. Heb een helpende money mindset

Je hebt wellicht zo je vooroordelen over mensen die veel geld verdienen en andere belemmerende overtuigingen rondom geld. Je wil wel naar het volgende niveau wat geld verdienen betreft maar hebt twijfels, zorgen of zelfs angsten. Leer hoe je jezelf niet meer in de weg staat. Opzij, opzij, opzij.

Na het programma...

 • Weet je nog beter wat je waard bent
 • Maakte je een enorme (als in XXL) sprong naar verdienen wat je waard bent
 • Weet je welke stappen je doorloopt voor succesvolle acquisitie
 • Heb je minder of geen moeite meer met het verhogen van je prijzen
 • Heb je een nieuwe mindset aangeleerd en afscheid genomen van belemmerende overtuigingen

Dat kan bij mij. Elk jaar zijn er een aantal mensen (maximaal 10) met wie ik ook 1 op 1 werk.

We gaan samen nog intensiever aan de slag. Jij en ik. Als we een match blijken te zijn. En niet met álles tegelijk. Vooral met wat jou het meeste gaat opleveren wat Confidence, Creativity en Cash betreft. En jij gaat groeien vanuit flow en plezier.

Ik zeg: hup, boek je gesprek.

“Hallo daar! Ik ben Sabine. Naast zelf maken (begonnen als schrijver en daarna illustrator) geef ik sinds 2004 creatieve cursussen. Eerst op (kunst)opleidingen en vanaf 2009 onder mijn eigen vlag met zelf ontwikkelde cursussen en programma’s die ik geef in binnen- en buitenland. De laatste jaren begeleid ik veel creatieven met groei, helderheid en focus. Met doen, durven en regelmatig stil staan bij waar ik naartoe wil, kwam ik tot een o zo fijn creatief bestaan (en bedrijf). En dat gun en leer ik iedereen. Want wat is het leuk en bevredigend! Heb jij een snufje lef? Dan heb ik voor jou de uitgekiende methode om je van A naar B te brengen.”

Ik zorg voor verdieping van de 7 Succes Versnellers. En ik reageer tijdens de groupcalls op jouw problemen, uitdagingen en andere kwesties die je als creatieveling (en  creatieve ondernemer) tegen komt. Zet daarvoor mijn 18 jaar ervaring als creative solo-ondernemer in. Heel soms ben ik tijdens een group call streng. Daar ontkom je als gesprekleider van een groep enthousiaste creatievelingen niet aan. Dat is voor het goede doel: om te waarborgen dat zoveel mogelijk mensen aan het woord en bod komen binnen de gestelde tijd van de group call.

Yep. Want mijn klanten weten vaak best door boeken en cursussen wát ze moeten doen, maar niet hóe ze het gaan doen. Ze willen geen one night stand zoals een boek of een vakantieliefde zoals nog een cursus. Ze willen een relatie van minstens een jaar. (Nou dat komt mooi uit: ik ook)

Dus gelijk heb je! Begeleiding it is. Het is een bewezen effectief groepstraject vol contactmomenten met creatives' mentor Sabine en de andere deelnemers. Via de group calls en de online mastermind groep (The Creatives Club). Wil je daarnaast nog intensievere 1 op 1 begeleiding van Sabine, dan kan dat. Hiervoor zijn slechts 10 plekken beschikbaar.

 

Hee creative creature. Het is tijd voor actie.

Wil je maar twijfel je of Your Creative Success echt een match is met wat je zoekt? Of wil je wel en twijfel je geen seconde? In beide gevallen spreek ik je graag. Dus hop, boeken dat gesprek.

© Sabine Wisman | The Creatives Club® 

Close

50% Complete

Kom op de wachtlijst

Dan mis je niks. Want we trekken je vrijblijvend (en als eerste) aan je jasje als Your Creative Success weer begint.