Ontwaak je inner artist want 4 maart start de Artist Wake Up Call. Doe mee!

Een frisse wind door je makende bestaan! Heerlijk!

Ongelofelijk veel zin in om dit keer amateur creatievelingen te helpen bij het helder krijgen van wat de volgende stap op hun creatieve pad is. Ze vertrouwen te geven en te inspireren.

Ik las net nog even wat de vorige deelnemers erover zeiden. Maakte mij :)

Dit, bijvoorbeeld:

“Ik voel meer acceptatie voor het punt waarop ik nu sta en ben minder bezig met wat anderen vinden van wat ik maak.”

“Ik verbaas me over hoeveel dingen waar ik voor de Artist Wake Up Call tegenaan liep, door het programma opgelost zijn.”

Of:

“Ik ben uit mijn comfort zone gestapt, heb meer zelfvertrouwen en voel beter dan ooit dat ik hier meer mee wil. De Artist Wake Up Call heeft gemaakt dat ik makkelijker aan de slag ga. Mijn oordeel over mijn creatieve uitingen en hoe vaak ik maak, is milder. Winst!”

En dit:

“Ik ben meer bij mezelf gekomen.”

Weet je wat het is met creatief bezig zijn en het hebben van een creatieve geest en bestaan? Het is een uniek pad, dat pad van jou, maar de bewegwijzering en de valkuilen zijn min of meer hetzelfde voor ons allen. En na al die jaren van creatieven begeleiden, weet ik wat de valkuilen en succesnummers zijn voor ons als homo creativus.

Ik maakte er – met een heel dikke knipoog – eens een lijstje van. Van wat je zoal tegen kan komen in periodes dat er even geen non-stop flow is en je minder maakt dan je zou willen...

Het werkt om, zo weet ik inmiddels, het hele gebied Creativiteit als een plattegrond in kaart te brengen. Overzichtelijk te maken. Te weten welke gebieden jou liggen. Welke gebieden extra uitdagend zijn.

Is het wat voor jou om dat te doen, samen met mij? In overzichtelijke stappen? Dan kan je meer informatie vinden en je inschrijven voor de Artist Wake Up Call. Het programma dat ik met zoveel liefde maakte en exclusief voor de amateur maker is. Voor tekenaars, schilders, fotografen, kunstenaars, knippers en plakkers...wat het ook is dat je met plezier doet.

Ken je iemand(en) voor wie het wel wat kan zijn? Geweldig! Deel deze post dan met diegene. Mijn dank is groot. En wie weet die van hem/haar ook. Want er kunnen niet genoeg blije, creatieve mensen rondlopen op de wereld als je het mij vraagt.

Liefs en tot rap, 

 

Laten we elkaar niet uit het oog verliezen, creative creature.

Kom net zoals 1000+  tekenaars, kunstenaars, ontwerpers en illustratoren ook op mijn ere lijst en ontvang inspirerende mails (Friday Fun genaamd) over creativiteit, maken en het hebben van een creatief beroep of bedrijf.

Close

50% Afgerond

Mis onze Friday Fun niet

Sluit je aan op onze erelijst van creatievelingen die elke veertien dagen onze inspirerende en motiverende Friday Fun krijgen. Eindelijk iets leuks in je mailbox.