Een frisse wind door je makende bestaan! Heerlijk!

Ongelofelijk veel zin in om creatievelingen en/of creatieve ondernemers (in spe) te helpen bij het helder krijgen van wat de volgende stap op hun creatieve pad is. Ze vertrouwen te geven en te inspireren.

Ik las net nog even wat de vorige deelnemers erover zeiden. Maakte mij :)

Dit, bijvoorbeeld:

“Ik voel meer acceptatie voor het punt waarop ik nu sta en ben minder bezig met wat anderen vinden van wat ik maak.”

“Ik verbaas me over hoeveel dingen waar ik voor de Artist Wake Up Call tegenaan liep, door het programma opgelost zijn.”

Of:

“Ik ben uit mijn comfort zone gestapt, heb meer zelfvertrouwen en voel beter dan ooit dat ik hier meer mee wil. De Artist Wake Up Call heeft gemaakt dat ik makkelijker aan de slag ga. Mijn oordeel over mijn creatieve uitingen en hoe vaak ik maak, is milder. Winst!”

En dit:

“Ik ben meer bij mezelf gekomen en weet nu welke kant ik met mijn creatieve onderneming op wil.”

Weet je wat het is met creatief bezig zijn en het hebben van een creatieve geest en bestaan? Als je weet hoe dat precies werkt, groeit je zelfvertrouwen. Het is een uniek pad, dat pad van jou, maar de bewegwijzering en de valkuilen zijn min of meer hetzelfde voor ons allen.

Ik maakte er – met een dikke knipoog – een lijstje van. Van wat je zoal tegen kan komen in periodes dat er bepaald geen non-stop flow is:

Het werkt om, zo weet ik inmiddels, het hele gebied Creativiteit als een plattegrond in kaart te brengen. Overzichtelijk te maken. Te weten welke gebieden jou liggen. Welke gebieden extra uitdagend zijn.

Is het wat voor jou om dat te doen, samen met mij? Dan kan je meer informatie vinden en je inschrijven voor de Artist Wake Up Call op deze webpagina.

Ken je iemand(en) voor wie het wel wat kan zijn? Geweldig! Deel het dan met diegene en kies hieronder via welk kanaal je dat doet. Mijn dank is groot.

Liefs en tot rap, 

 

Laten we elkaar niet uit het oog verliezen, creative creature.

Kom ook op onze ere lijst en ontvang inspirerende mails over creativiteit en het hebben van een creatief beroep of bedrijf.

Close

50% Afgerond

Mis onze Friday Fun niet

Sluit je aan op onze erelijst van creatievelingen die elke veertien dagen onze inspirerende en motiverende Friday Fun krijgen. Eindelijk iets leuks in je mailbox.